Οι επόμενες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι επόμενες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν κάθεται, όπως λένε οι στενοί συνεργάτες του, με σταυρωμένα χέρια. Παρακολουθεί την… επίθεση που δέχεται, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, προετοιμάζοντας τις κινήσεις του.

«Ο Σαββίδης ξέρει τι σημαίνει να μπαίνεις στο στόχαστρο των βαρόνων των media», υποστηρίζουν τα στελέχη που είναι κοντά του και το τελευταίο διάστημα τους έχει εκμυστηρευτεί τις σκέψεις και τις επόμενες κινήσεις του.

Αυτό που περιμένει για να αντιδράσει στην «επίθεση», που δέχεται τα τελευταία 24ωρα, είναι να ανάψει, οριστικά, το πράσινο φως για την απόκτηση της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.

Η πορεία των εξελίξεων στο θέμα του ελέγχου του πόθεν έσχες και το ΟΚ για την καταβολή της πρώτης δόσης θα δώσουν το δικαίωμα στον Ελληνα ομογενή επιχειρηματία να «απαντήσει» με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

«Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η στρατηγική, χωρίς να δεχθεί να τον καννιβαλίσουν», σημείωναν χαρακτηριστικά σήμερα από το «στρατηγείο» του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Όχι, ότι δεν μπορεί να μιλήσει και τώρα, απλά όπως λέει στους συνεργάτες του, προτιμότερο είναι να περιμένει τις εξελίξεις και μετά να ενεργήσει ακόμη και κινούμενος νομικά εναντίον όλων όσοι το τελευταίο διάστημα τον συκοφαντούν και τον δυσφημούν.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση, μέσω Facebook, του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, για το συγκεκριμένο θέμα: