Πέταξε ναρκωτικά και κινητά μέσα στις φυλακές!

Gazzetta team
Πέταξε ναρκωτικά και κινητά μέσα στις φυλακές!
Ο 32χρονος δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τη στιγμή που πετούσε στο εσωτερικό των φυλακών μία σακούλα και συνελήφθη άμεσα.

Τους φυλακισμένους αποδέκτες των ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων που πέταξε ένας νεαρός Έλληνας στον προαύλιο χώρο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου που συνέλαβαν άμεσα τον «εισαγωγέα» και αναζητούν δυο συνεργούς του!

Ο 32χρονος δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τη στιγμή που πετούσε στο εσωτερικό των φυλακών μία σακούλα και συνελήφθη άμεσα, καθώς οι δύο συνεργοί του που τον περίμεναν μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο έσπευσαν να εξαφανιστούν. Στη σακούλα βρέθηκαν ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 169,8 γραμμαρίων, τρία κινητά, τέσσερις κάρτες sim και έξι εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων.

Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν ακόμη ηρωίνη βάρους 0,8 γραμμαρίου, 4,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό που εξετάζεται για να διαπιστωθεί με ποιους επικοινωνούσε. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής και του απαγγέλθηκε κατηγορία για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης. Η προανάκριση για την ταυτοποίηση των συνεργών του και των κρατουμένων που θα παραλάμβαναν όσα πέταξε στις φυλακές, βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγή: protothema.gr