Ούτε καρέ από το υλικό της δημοπρασίας δεν είδαν οι εκπρόσωποι Alpha, Star

Gazzetta team
Ούτε καρέ από το υλικό της δημοπρασίας δεν είδαν οι εκπρόσωποι Alpha, Star
Τραγελαφικές καταστάσεις καταγγέλλουν ότι αντιμετώπισαν οι εκπρόσωποι του Alpha και του Star στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όπου πήγαν να δουν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας από την διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι εκπρόσωποι των καναλιών από τις 66 συνολικά ώρες που διήρκησε η δημοπρασία την οποία κατέγραφαν 42 κάμερες ασφαλείας, δεν είδαν ούτε... δευτερόλεπτο. Η δικαιολογία ήταν ότι «κολλούσαν συνεχώς» τα μηχανήματα.

Οπως μετέδωσε το Star οι εκπρόσωποι των δύο τηλεοπτικών σταθμών ενημερώθηκαν ότι πρέπει να δουν το υλικό μέσα σε 8 ώρες. Η αντιπρόταση που τους έγινε ήταν να προβληθεί σε μια τεράστια γιγαντοοθόνη το σύνολο του υλικού και των 42 καμερών ασφαλείας!

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ανάγκασαν την Γ.Γ. Ενημέρωσης να φέρει τεχνικό, ο οποίος όμως και πάλι δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα.

Η εκπρόσωπος του Star τότε, έφερε στο τραπέζι την αρχική πρόταση του Alpha, να πάρουν το υλικό τα κανάλια να το δουν στα δικά τους μηχανήματα. Ωστόσο από την Γ.Γ. αντέτειναν ότι αυτό δεν γίνεται γιατί στο υλικό έχουν καταγραφεί και τα πρόσωπα μυστικών αστυνομικών.

Τότε, η νομική εκπρόσωπος του Star Μαρία Κατσουράκη λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ζήτησε να υποβάλει ένσταση για τη διαδικασία. Την ενημέρωσαν όμως, ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί προ δεκαλέπτου είχε ...κλείσει το πρωτόκολλο!

Όλοι οι εκπρόσωποι των δύο τηλεοπτικών σταθμών (νομικοί και τεχνικοί) εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την όλη διαδικασία, μιλώντας για εμπαιγμό. «Η παρωδία συνεχίζεται» σχολίασε η νομική εκπρόσωπος του Alpha Μαργαρίτα Παναγοπούλου.

Πηγή: iefimerida.gr