Έχει γίνει τεράστιο θέμα με το αστείο του Jimmy Carr για την 11η Σεπτεμβρίου

Gazzetta team
Έχει γίνει τεράστιο θέμα με το αστείο του Jimmy Carr για την 11η Σεπτεμβρίου
Ο Βρετανός κωμικός Jimmy Carr ίσως και να ξεπέρασε τα όρια με την καφρίλα για τον πατέρα συναδέλφου του που πέθανε στους δίδυμους πύργους πριν από 15 χρόνια.

Ο Jimmy Carr είναι ένας από τους πιο γνωστούς stand-up comedians του κόσμου, καθώς τα show του είναι πάντα sold out και ο ίδιος αποτελεί συχνά πυκνά μήλον της έριδος ανάμεσα σε τηλεοπτικές εκπομπές για το πια από όλες θα τον καλέσει.

Έχει όμως ένα κακό. Ένα μεγάλο κακό. Δεν έχει όρια στην καφρίλα του. Είναι απρόβλεπτος και μπορεί με τα αστεία του να προκαλέσει θύελλα.

Όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ήταν καλεσμένος στο διάσημο σόου του Comedy Central, "Roast".

Στο show ένας διάσημος, «ψήνεται» από έναν άλλο διάσημο, με αστεία καθόλη τη διάρκεια τηε εκπομπής.

Σε αυτή την εκπομπή καλεσμένος ήταν ο ηθοποίος Rob Lowe, και ανάμεσα σε εκείνους που τον έψηναν με τα αστεία τους ήταν ο Jimmy Carr και ο επίσης κωμικός Pete Davidson.

Ο πατέρας του Pete Davidson, ήταν πυροσβέστης και είχε καεί στους δίδυμους πύργους, το 2001.

Ο Jimmy Carr λοιπόν, θεώρησε να κάνει αστείο με αυτό το γεγονός και με τον τίτλο της εκπομπής του σόου, το «Roast (Ψητό)». Οπότε τι είπε;

«Θλίβομαι που κάνουμε αστεία για τον ήρωα νεκρό πατέρα του Peter Davidson. Αυτή η εκπομπή δεν είναι το "Ψητό" για τον πατέρα του Pete! Εκείνος "ψήθηκε" στους δίδυμους πύργους»!

Μια τρομερή καφρίλα, την ώρα μάλιστα που ο Peter Davidson ήταν δίπλα του!

Όπως είναι λογικό, έχει ξεσπάσει θύελλα στην Αμερική με το «αστείο» του Jimmy Carr και να δούμε πόσο αντίκτυπο θα έχει αυτή η άτυχη στιγμή στην καριέρα του, καθώς το 9/11 αποτελεί ταμπού για τους Αμερικανούς, και όχι άδικα.