Τι συνέβη στην Καλλιθέα! Πως ο αστυνομικός πυροβόλησε τον ομογενή (pics & vid)

Gazzetta team
Τι συνέβη στην Καλλιθέα! Πως ο αστυνομικός πυροβόλησε τον ομογενή (pics & vid)
Ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαπληκτίστηκε με ομογενή άνδρα από το Καζακστάν, λόγω δυνατής μουσικής, έβγαλε το όπλο του και σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε τον άνδρα.

Ένα φραστικό επεισόδιο κατέληξε σε τραγωδία στην Καλλιθέα. Ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε άνδρα από το Καζακσταν, επειδή άκουγε δυνατά μουσική.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα, όταν ο ομογενής δυνάμωσε τα ηχεία του για να ακούσει μουσική σε υψηλότερους τόνους, γεγονός που εξόργισε τον αστυνομικό. Κατά πληροφορίες, ακολούθησε καυγάς και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό όπλο του και τραυμάτισε θανάσιμα τον γείτονά του.

Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και ο ειδικός φρουρός ειδοποίησε τις Αρχές για να παρέμβουν ώστε ο 33χρονος ομογενής να χαμηλώσει τη μουσική. Σήμερα ωστόσο η λογομαχία τους κορυφώθηκε και ο δράστης αποφάσισε να τον «συνετίσει» ο ίδιος. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας από το Καζακστάν επιτέθηκε και χτύπησε τον αστυνομικό ο οποίος «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο. Ξαφνικά ακούστηκε πυροβολισμός.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε τον ομογενή, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ιφιγένειας 23.

Ο 30χρονος αστυνομικός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς έφερε τραύματα από τα χτυπήματα του ομογενή. Η σορός του 33χρονου βρίσκεται στο σημείο που πυροβολήθηκε, καθώς αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος ομογενής διέμενε με τη σύντροφό του στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Ιφιγενείας 23, με την οποία μάλωνε σε καθημερινή βάση. «Βοήθεια με χτυπάει» φέρεται να ούρλιαζε διαρκώς η νεαρή γυναίκα, ενώ όπως λέει άλλος γείτονας, όποιος έκανε παρατήρηση στο 33χρονο ομογενή, δεχόταν ύβρεις και απειλές από εκείνον.

Ο ειδικός φρουρός φέρεται να άκουσε τον χθεσινοβραδινό τσακωμό του ζευγαριού και να επενέβη για να ησυχάσουν τα πνεύματα. Το ίδιο και σήμερα όταν προσπάθησε να καθησυχάσει τον ομογενή, ζητώντας να χαμηλώσει και τη μουσική.

Πηγή: protothema.gr