«Μην φύγετε! Tο CAKE μας στέλνει γλυκά» (pics)

Gazzetta team
«Μην φύγετε! Tο CAKE μας στέλνει γλυκά» (pics)
Στο gazzetta.gr απολαύσαμε τα γλυκά του «CAKE», γλυκάναμε κυρίως την απογευματινή βάρδια μας και μοιραζόμαστε τις... γεύσεις μας μαζί σας.

Η ημέρα στο γραφείο κυλούσε με τους συνηθισμένους της ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι που έσκασε το τηλέφωνο...

«Μην φύγετε το CAKE μας στέλνει γλυκά».

Ε, δεν ήθελε και πολύ όπως καταλαβαίνετε. Τι και αν το τίμιο 8ωρο πέρασε για πολλούς, κανείς δεν έφυγε.

Όλοι ήταν έτοιμοι για την «μάχη». Τα εισαγωγικά τα βάζω για τα μάτια του κόσμου, για τα γλυκά του CAKE γίνεται πραγματική μάχη εδώ μέσα.

Μπινελίκια έπεσαν, τα... γαλλικά για τις επιλογές συμπλήρωσαν την εικόνα και μετά από ελάχιστο χρόνο κοιτούσε ο ένας τον άλλον με ένα γλυκό στο στόμα.

Οι επιλογές πολλές και μόνο τα χρώματα μας έκαναν να μας... τρέχουν τα σάλια.

Η δική μου επιλογή που ήταν το κλασσικό cup cake με σοκολάτα και απλά ήταν το καλύτερο κομμάτι της ημέρας μου.

Ο Νίκος Μαρούδας έδωσε και εκείνος την... μάχη του για το red velvet και μάλλον βγήκε νικητής, αφού 10 λεπτά αργότερα προσπάθησε να μας εξηγήσει πόσο θεϊκό ήταν αυτό που μόλις είχε γευτεί.

Καρότο, λεμόνι, πορτοκάλι και πολλά ακόμα cup cakes κατάφεραν και έδωσαν χρώμα σε ένα συνηθισμένο απόγευμα στα γραφεία του gazzetta και άλλαξαν την διάθεση μας.

Το ζαχαροπλαστείο του Κολωνακίου που μετράει 11 χρόνια στον χώρο και, αν κρίνουμε από αυτά που δοκιμάσαμε, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτά που εμείς οι τυχεροί φάγαμε.

Οι γεύσεις είναι ιδιαίτερες, κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και θα σας κάνει να θέλετε να τα γευτείτε όλα.

Τα καταστήματα CAKE αλλά και το cake.gr μετά την τεράστια επιτυχία και την αναζήτηση τους από τους λάτρεις των γλυκών ανέπτυξε μέσω του συστήματος franchising διάφορα καταστήματα τα οποία εμπλούτισε,

πάντα με το βάρος στην ποιότητα, με σειρά προϊόντων ενσωματώνοντας και αλμυρές γεύσεις, πλήρη σειρά καφέδων, ροφημάτων και παγωτών.