Τόσκας: Οι κάτοικοι τα είχαν με τον δήμαρχο Καλαμάτας, δεν μας αποδοκίμασαν

Gazzetta team
Τόσκας: Οι κάτοικοι τα είχαν με τον δήμαρχο Καλαμάτας, δεν μας αποδοκίμασαν
Να διαψεύσει τα ...αδιάψευστα επιχείρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο στο οποίο μετείχε και ο ίδιος, στην Καλαμάτα.

Παρά το γεγονός ότι οι αποδοκιμασίες καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες, ο κ.Τόσκας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διέψευσε ότι αποδοκιμάστηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου, ο κ.Τόσκας, υποστήριξε ότι οι κάτοικοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον δήμαρχο της πόλης ο οποίος απέφυγε να εμφανισθεί και να παραστεί στις επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου με τους πληγέντες

Την ίδια ώρα, ο κ.Τόσκας, εξήγγειλε ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των πληγέντων από τη θεομηνία και με εντολή του, οι ανά την επικράτεια πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σημειώνεται ότι ο κ.Τόσκας επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές στη Μεσσηνία και συμμετείχε σε σύσκεψη για τη αντιμετώπιση των προβλημάτων μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, τον υφυπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη.

Πηγή: protothema.gr