Βουλευτής της ΧΑ: Πουτ@νοσπερμ@ ο Φύσσας (pics & vids)

Gazzetta team
Βουλευτής της ΧΑ: Πουτ@νοσπερμ@ ο Φύσσας (pics & vids)
Υβριστής του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χατζησάββας!

Ο βουλευτής Κιλκίς της ΧΑ, στις 20 Αυγούστου προχωρά σε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook στην οποία η πρωτοτυπία δεν βρίσκεται στην φρασεολογία μιας και αυτή είναι κοινή και γνωστή, είτε οι βουλευτές βρίσκονται εντός του Κοινοβουλίου, είτε εκτός σε άλλες δραστηριότητες.

Πέρα από την διασπορά ψευδών ειδήσεων περί της προφυλάκισης των στελεχών και βουλευτών της ΧΑ το 2013 με την δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά με ομολογία του ίδιου, με παραπλανητικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σκευωρίες εναντίον της οργάνωσης, εντύπωση προκαλεί πως είναι η πρώτη φορά μετά την έναρξη της δίκης της χρυσής αυγής που γίνεται αναφορά, στον Π. Φύσσα και μάλιστα με τρόπο που συνιστά ποινικό αδίκημα, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 365 του Ποινικού Κώδικα «όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών».

Οπωσδήποτε η όποια νομική κίνηση εναντίον του βουλευτή από τους συγγενείς του δολοφονημένου Φύσσα ή το ερώτημα για άρση της ασυλίας του εν λόγω βουλευτή για προσβολή μνήμης νεκρού σίγουρα δεν θα είναι σκευωρία, συνωμοσία και άλλα παραληρηματικά, αλλά λογική συνέπεια που προκαλείται από την δική του συμπεριφορά βάσει του Συντάγματος και του νόμου.

Στα βίντεο που βλέπετε πρωταγωνιστεί ο βουλευτής της ΧΑ μαζί μ’ έναν δικηγόρο (Τριανταφυλλούδης) που παρίσταται στην δίκη της ΧΑ εκπροσωπώντας κατηγορούμενο βουλευτή της οργάνωσης.

Το βίντεο προέρχεται από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ποντίων στην Θεσσαλονίκη στις 9/11/2015 όπου ο βουλευτής εκδιώχθηκε από το πλήθος.

Πηγή: stokokkino.gr