Κέρδισε το λαχείο και παράτησε τον άντρα της για κάποιον ακόμα πιο πλούσιο

Gazzetta team
Κέρδισε το λαχείο και παράτησε τον άντρα της για κάποιον ακόμα πιο πλούσιο
Ο David και η Victoria Jones κέρδισαν 2,3 εκατομμύρια λίρες το 2004 - Η κυρία Jones εγκατέλειψε τον άντρα της για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι που κέρδισε 2.000.000 λίρες στην Εθνική Λοταρία της Βρετανίας, πήρε διαζύγιο, αφού η σύζυγος άρχισε να έχει σχέση με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο David και η Victoria Jones κέρδισαν 2,3 εκατομμύρια λίρες το 2004, όντας παντρεμένοι μόλις για ένα μήνα, και χρησιμοποίησαν τα χρήματα για να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων στο Devizes του Wiltshire.

Δώδεκα χρόνια μετά, το ζευγάρι είπε ότι το λαχείο «κατέστρεψε τη ζωή τους» και ότι εύχονται ποτέ να μην είχαν κερδίσει.

Η κυρία Jones, 41ετών, η οποία αγόρασε το τυχερό λαχείο με το τελευταίο κέρμα στο πορτοφόλι της, φέρεται να εγκατέλειψε το σύζυγό της για τον ακόμα πιο πλούσιο επιχειρηματία, τον Mike Clare, που πούλησε την εταιρία κρεβατιών Dream για 222 εκατομμύρια λίρες το 2008.

Παρά το γεγονός πως είχαν αγοράσει ένα σπίτι πολυτελείας και ένα 70.000 λιρών σπορ αυτοκίνητο με τα κέρδη του λαχείου τους, η κυρία Τζόουνς είπε ότι ήταν «ένα από τα χειρότερα πράγματα που της έχει συμβεί ποτέ».

«Σε φορτώνει με άγχος στη ζωή και ακόμα και 12 χρόνια μετά, είμαι ακόμα μια νικήτρια λαχείου και είναι φρικτό. Καταστρέφει τη ζωή σου. Οι άνθρωποι σε αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο - απλά δεν είναι ένα ωραίο πράγμα».

Η σχέση τους άρχισε να επιδεινώνεται την Boxing Day του περασμένου έτους, όταν ο 41χρονος κ. Jones, είπε ότι η γυναίκα του, ανακοίνωσε πως τον αφήνει.

Όμως, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που στόχο είχε να τα ξαναβρει το ζευγάρι, στο Πράσινο Ακρωτήριο το Μάρτιο, ο κ. Jones ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την σχέση της γυναίκας του με τον Clare, βλέποντας μηνύματα που ανταλλάσσονταν μεταξύ των δύο.

Η κυρία Jones αρνήθηκε αρχικά τη σχέση με τον επιχειρηματία, λέγοντας ότι ήταν «απλά καλοί φίλοι».

Αλλά ο κ Clare που πλέον έχει την επιχείρηση Clarenco, αξίας περίπου 260 εκατομμυρίων λιρών, χθες επιβεβαίωσε τη σχέση, παρόλο που ο ίδιος εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, εδώ και 37 χρόνια!

«Βγαίνω με τη Victoria Jones. Δεν άφησε τον άντρα της για μένα», είπε στα βρετανικά μέσα.

«Δεν μένουμε μαζί ή κάτι τέτοιο, απλά βγαίνουμε».

«Δεν έχω βγει μόνο με τη Victoria. Ο καθένας ξέρει πως έχω βγει με διαφορετικές γυναίκες και η γυναίκα μου το γνωρίζει».

Ο 61χρονος Clare, λέγεται ότι έχει χωρίσει από τη σύζυγό του, τον Αύγουστο και οι Τζόουνς πιστεύεται ότι είναι στη διαδικασία της διάσπασης των περιουσιακών τους στοιχείων.


Πηγή: protothema.gr