Κουρουμπλής κατά Αυγής: Μικρόψυχα όσα έγραψε για τον Πύρρο Δήμα

Gazzetta team
Κουρουμπλής κατά Αυγής: Μικρόψυχα όσα έγραψε για τον Πύρρο Δήμα
Με σκληρό τρόπο απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην εφημερίδα «Αυγή» για το δημοσίευμα της για τον Πύρρο Δήμα.

Με σκληρό τρόπο απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην εφημερίδα «Αυγή» για το δημοσίευμα της για τον Πύρρο Δήμα όσο και για το σημερινό δημοσίευμα για την Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο κ. Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης-βράβευσης της ολυμπιονικών στην ιστιοπλοΐα, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, καθώς και του προπονητή τους, Γεράσιμου Ωρολογά, χαρακτήρισε «μικρόψυχα αυτά που γράφονται για τους Ολυμπιονίκες» παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τα πρόσφατα δημοσιεύματα της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα.

«Είναι μικρόψυχα αυτά που γράφονται για ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιες σημαντικές διακρίσεις. Είναι άδικα και μικρόψυχα. Αυτή και μόνο η δήλωσή μου τα λέει όλα», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του υπουργού.

Απευθυνόμενος στους τιμηθέντες, ο υπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η προσπάθεια σας μας έκανε υπερήφανους. Δείξατε ότι με την επιμονή και με τη δουλειά, τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Είμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι γιατί και οι δυο σας είστε στελέχη του υπουργείου μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία μια τέτοια όμορφη στιγμή έχει διπλή αξία. Δείξατε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως χώρα. Σας ευχαριστούμε για αυτή τη συλλογική σας προσπάθεια».

Οι κ. Μάντης και Ωρολογάς αφού ευχαρίστησαν τον υπουργό για τη βράβευση, ζήτησαν από την Πολιτεία να διευκολύνονται οι αθλητές με άδειες από την υπηρεσία τους, ώστε να προπονούνται κατάλληλα πριν από μεγάλους αγώνες.

Πηγή: thetoc.gr