Παραιτήθηκε ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Σε βάρος του Πολ Μάναφορτ διατυπώθηκαν κατηγορίες στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς στην Ουκρανία και ο Τραμπ τον περιθωριοποίησε, διορίζοντας νέα υπεύθυνη της εκστρατείας την Κελιάν Κόνγουεϊ!

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Ο Πολ Μάναφορτ, ο πρώην ισχυρός άνδρας της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν κατηγορίες στο πλαίσιο μιας υπόθεσης διαφθοράς στην Ουκρανία, παραιτήθηκε, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της εκστρατείας του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η παραίτηση αυτή ανακοινώνεται 48 ώρες μετά τον ανασχηματισμό της ομάδας του από τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο του οποίου ο Πολ Μάναφορτ διατήρησε τον τίτλο του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά παράλληλα περιθωριοποιήθηκε, καθώς διορίσθηκε μια νέα υπεύθυνη της εκστρατείας, η Κελιάν Κόνγουεϊ, και ένας γενικός διευθυντής της εκστρατείας, ο Στιβ Μπάνον.

"Σήμερα το πρωί ο Πολ Μάναφορτ υπέβαλε την παραίτησή του από την εκστρατεία κι εγώ την αποδέχθηκα", ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωση που εξέδωσε. "Εκτιμώ πολύ το σπουδαίο έργο του για να βρεθούμε εδώ που είμαστε σήμερα (...) Ο Πολ είναι ένας αληθινός επαγγελματίας και του εύχομαι κάθε επιτυχία".

 

Πηγή: protothema.gr
 

Best of internet