Κτήνος σκότωσε την τεσσάρων μηνών κόρη του με τις γροθιές του!

Gazzetta team
Κτήνος σκότωσε την τεσσάρων μηνών κόρη του με τις γροθιές του!
Με 15 μπουνιές, ένας 21χρονος από τη Μινεάπολις των ΗΠΑ έκοψε το νήμα της ζωής της τεσσάρων μηνών κόρης του, σοκάροντας τοπική κοινή γνώμη και βυθίζοντας στο πένθος τη μητέρα του παιδιού.

Ο Κόρεϊ Μόρις, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία, «ενοχλήθηκε» από τις κραυγές του βρέφους, το οποίο βρισκόταν στη φύλαξή του ενώ η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού ήταν στη δουλειά.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Star Tribune, ο Μορις τηλεφώνησε στη σύντροφό του και της είπε ότι χτύπησε το βρέφος. Η γυναίκα ενημέρωσε τις αρχές και οι αστυνομικοί έσπευσαν στην οικία της οικογένειας όπου εντόπισαν τον 21χρονο με αίμα στα χέρια του.

Παρότι η μικρή Εμερσιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το βρέφος δεν τα κατάφερε. Ο Μόρις παραδέχτηκε το έγκλημά του στην αστυνομία.

Σε περίπτωση που καταδικαστεί, η ποινή του μπορεί να αγγίξει τα 40 χρόνια.

Η μητέρα του βρέφους, Τζένιφερ Άντερσον, συντετριμμένη, έγραψε στο Facebook ότι έχασε το πιο γλυκό παιδί που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο κόσμος.

Η μητέρα του Μόρις δήλωσε στην ίδια αμερικανική εφημερίδα ότι ο γιος της είχε κατάθλιψη αλλά κανένα μέλος της οικογένειας δεν πίστευε ποτέ ότι θα μπορούσε να αντιδράσει βίαια.

Πηγή: ethnos.gr