Η συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας ηθοποιού για τις επιθέσεις στην Ταϊλάνδη

Gazzetta team
Η συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας ηθοποιού για τις επιθέσεις στην Ταϊλάνδη
Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει βρίσκεται πολύ κοντά από το σημείο όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στην Ταΐλάνδη, εκεί όπου την Πέμπτη τρομοκράτες σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο, περιέγραψε η Ελληνίδα ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η Μαριέλλα αποκάλυψε ότι το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει κατά τις διακοπές της στο Πουκέτ βρίσκεται πολύ κοντά από το σημείο των επιθέσεων.

«Έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ στο Χούα Χιν όπου έχουν γίνει ήδη δυο εκρήξεις, εμείς βρισκόμαστε στο Πουκέτ και σήμερα το πρωί στις εννέα ακούσαμε μια έκρηξη, σειρήνες και είδαμε ότι έχουν γίνει ήδη δυο εκρήξεις, πολύ κοντά σε εμάς», είπε η ηθοποιός, η οποία συμμετείχε στη γνωστή σειρά «Εθνική Ελλάδος».

«Η μία έκρηξη έγινε στον αστυνομικό σταθμό της Πατόνγκ και η άλλη σε ένα ξενοδοχείο. Και τα δυο βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου μένω εγώ. Με τα πόδια είναι περίπου τρία λεπτά», ανέφερε ακόμη, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για μια πολύ τουριστική περιοχή, με τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί τώρα στο Πουκέτ, η ίδια ανέφερε ότι υπάρχει ανησυχία και πως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στο οποίο μένουν τους ζήτησαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

«Γενικώς έχει αυξηθεί πολύ η παρουσία της αστυνομίας. Έχουν γίνει ήδη 15 εκρήξεις σε διαφορετικές πόλεις στην Ταϊλάνδη και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι από πίσω», σημείωσε η Μαριέλλα Σαββίδου.

Πηγή: protothema.gr