«Κοροϊδεύουν οι Έλληνες με τις μεταρρυθμίσεις»

«Κοροϊδεύουν οι Έλληνες με τις μεταρρυθμίσεις»

Επίθεση κατά της ελληνικής κυβέρνησης εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Bild αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, για τις οποίες έχει δεσμευθεί, αλλά τελικά δεν υλοποιεί.

«Κοροϊδεύουν οι Έλληνες με τις μεταρρυθμίσεις»

Με τίτλο «Ετσι κοροϊδεύουν οι Έλληνες με τις μεταρρυθμίσεις» η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα επικαλείται στοιχεία έρευνας του Ινστιτούτου Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών σύμφωνα με την οποία μόνο το 13% των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί υλοποιείται πραγματικά.
Η εφημερίδα επικαλείται στο δημοσίευμα της έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών σύμφωνα με την οποία μόνο το 13% των μεταρρυθμίσεων υλοποιείται πραγματικά.

Το ΙΝΕΡΠ, στο οποίο μετέχει και ο βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης, υποστηρίζει ότι αν και έχει υιοθετηθεί το 38% των μεταρρυθμίσεων μόνο το 13% έχει πραγματικά υλοποιηθεί.

Ενδεικτικά παραδείγματα είναι η ιδιωτικοποιήση του λιμανιού του Πειραιά, η πρόσφατη ιστορία με την ανακήρυξη ως αρχαιολογικού χώρου μεγάλου τμήματος του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού από το υπουργείο Πολιτισμού.

Πηγή: iefimerida.gr

Best of internet