Ηλεία: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του βοσκού που βρήκε νεκρούς τον πατέρα και την κόρη

Gazzetta team
Ηλεία: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του βοσκού που βρήκε νεκρούς τον πατέρα και την κόρη
«Σοκαρίστηκα. Είδα πρώτα το πτώμα της κοπέλας. Νόμιζα ότι ήταν εγκληματική ενέργεια...», είπε

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Δημήτρης Τσαούσης, όταν στο χωράφι του εντόπισε τα πτώματα του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της κόρης του Ελένης.

Ο βοσκός από την Ηλεία περιέγραψε στο protothema.gr τις στιγμές που ακολούθησαν μόλις τα μάτια του αντίκρισαν το φρικτό θέαμα.

«Σοκαρίστηκα. Είδα πρώτα το πτώμα της κοπέλας το οποίο ήταν σε πλήρη αποσύνθεση. Φοβήθηκα νόμιζα ότι ήταν εγκληματική ενέργεια. Έφυγα και πήγα κατευθείαν στην αστυνομία. Ο διοικητής αμέσως υποψιάστηκε ότι πρόκειται για τους δυο ανθρώπους οι οποίοι αγνοούνταν ένα μήνα, τώρα. Στην αρχή μου είπε να του περιγράψω τα ρούχα που φορούσαν. Από τη περιγραφή που του έκανα κατάλαβε ότι πρόκειται για τον πατέρα και τη κόρη. Πήγαμε αμέσως στο σημείο και εφόσον οι αστυνομικοί είδαν το πτώμα της κοπέλας υπέθεσαν ότι κάπου εδώ κοντά θα βρίσκεται και ο πατέρας», είπε.

Πράγματι, οι αστυνομικοί εντόπισαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητό του μερικά μέτρα από το σημείο που ήταν το πτώμα της 44χρονης.

Η περιγραφή του Δημήτρη Τσαούση συγκλονίζει

«Στα 400 μέτρα περίπου βρήκαμε το αυτοκίνητο όπου μέσα ήταν ο πατέρας με ανοιχτή τη πόρτα και τα πόδια κρεμασμένα κάτω. Ήταν και αυτός σε πλήρη αποσύνθεση. Το χωράφι μου δεν είναι επίπεδο έχει πολλές γούβες και από ότι είδα το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο χωράφι που σημαίνει ότι αυτός ο άτυχος άνθρωπος οδηγούσε πάνω στο χωράφι, γιατί είναι μεγάλο και όχι σε κάποιο δρόμο», αποκάλυψε στο protothema.gr, λέγοντας επίσης ότι από τύχη βρήκε τα πτώματα, καθώς είχε να πάει στο χωράφι του πάρα πολύ καιρό.

«Τυχαία πήγα σήμερα από το σημείο. Είχα ένα μήνα να πάω γιατί έχω κι άλλα χωράφια που βοσκούν τα πρόβατα μου. Ενώ στην αρχή φοβήθηκα για εγκληματική ενέργεια, μετά λυπήθηκα πάρα πολύ για αυτούς τους ανθρώπους», είπε.

Πηγή: protothema.gr