Λουόμενοι... παγιδεύτηκαν για ώρες σε παραλία στο Πήλιο!

Λουόμενοι... παγιδεύτηκαν για ώρες σε παραλία στο Πήλιο!

Επισκέπτες που επέλεξαν την παραλία Παπά Νερό για το μπάνιο τους, πήγαν από νωρίς να πιάσουν πάρκινγκ αλλά μετά δεν μπορούσαν να φύγουν.  

Λουόμενοι... παγιδεύτηκαν για ώρες σε παραλία στο Πήλιο!

Φυλακισμένοι… στην παραλία Παπά Νερό, βρέθηκαν το σαββατοκύριακο λουόμενοι, που επέλεξαν τη συγκεκριμένη παραλία για μπάνιο. Εγκλωβίστηκαν με τα αυτοκίνητά τους στην παραλία, πίσω από την κατεβασμένη μπάρα και δεν μπορούσαν να φύγουν πριν τις δέκα το βράδυ.

Οπως έγινε γνωστό, επισκέπτες που επέλεξαν την παραλία Παπά Νερό για το μπάνιο τους, πήγαν από νωρίς να πιάσουν πάρκινγκ αλλά μετά δεν μπορούσαν να φύγουν.

Ο δρόμος που οδηγεί προς τη συγκεκριμένη παραλία, κλείνει με μπάρα μετά τις 11:30 το πρωί και ξανά ανοίγει μετά τις δέκα το βράδυ, προκειμένου να μην μπαίνουν αυτοκίνητα και δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ωστόσο επισκέπτες που είχαν παρκάρει από νωρίς κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν ούτε καν να βγουν.

Οι διαμαρτυρίες πολιτών που έπαθαν το ίδιο κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Απαράδεκτη η κατάσταση. Κλείνουν τη μπάρα για να μην υπάρχει συνωστισμός και καλά κάνουν. Απαγορεύεται η είσοδος μετά τις 10 το πρωί και πάλι καλά κάνουν. Αλλά να απαγορεύεται και η έξοδος;», ανέφερε εξοργισμένος επισκέπτης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεν ταμπέλα, αλλά «είναι με μικρά γράμματα χωμένη στη γωνία. Δεν της δίνεις σημασία εκεί που είναι».

Ερωτηθείς για το θέμα, ο δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου Πατής Κουτσάφτης, υπογράμμισε ότι ο δρόμος κλείνει με μπάρα, μετά από απόφαση όλων στην περιοχή και έκδοση κανονιστικής απόφασης. Η συγκεκριμένη κανονιστική ισχύει εδώ και χρόνια, σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης, με στόχο να μπορεί να υπάρχει πρόσβαση οχημάτων έκτακτης ανάγκης αλλά και για να μην υποβαθμίζεται η περιοχή.

Οπως σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης, έως και πέρσι υπήρχε υπάλληλος που ανοιγόκλεινε την μπάρα, αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες ότι δεν ήταν συνεχώς στο πόστο του. «Φέτος, οι επαγγελματίες της περιοχής αποφάσισαν να βγάλουν κάρτες για τη λειτουργία της μπάρας. Θα μπορούσαν οι λουόμενοι να απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία, είτε ξενοδόχο, είτε εστιάτορα για να ανοίξει η μπάρα», σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης.

Οι διαμαρτυρόμενοι πάντως τονίζουν ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι στάθμευσης και ότι το μποτιλιάρισμα είναι συχνό φαινόμενο και ζητούν τη δρομολόγηση mini bus ανά μισή ώρα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Πηγή: protothema.gr

Best of internet