Κατέρρευσε η εξέδρα ιστιοπλοΐας στο Ρίο (pics)

Gazzetta team
Κατέρρευσε η εξέδρα ιστιοπλοΐας στο Ρίο (pics)
Κύματα πλημμύρισαν τα τηλεοπτικά στούντιο στην Κοπακαμπάνα.

Νέα εμπόδια για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών του Ρίο, μετά τις απαράδεκτες συνθήκες σχετικά με τη διαμονή των αθλητών, που επικρατούν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Αυτή τη φορά κατέρρευσε λόγω των ισχυρών ανέμων, η βασική εξέδρα στη Μαρίνα ντα Γκλόρια, που θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης για την ιστιοπλοΐα. Κάποια μεγάλα κύματα ήταν αρκετά για να γκρεμίσουν την κατασκευή που αποδείχτηκε πολύ πρόχειρη, προκαλώντας απορίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν η κατάρρευση γινόταν στη διάρκεια των Αγώνων.

Πάντως οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι όλα τα είναι έτοιμα και πάλι μέχρι την έναρξη του αγωνίσματος της ιστιοπλοΐας στις 8 Αυγούστου ενώ είπαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που εγείρει όμως περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα της κατασκευής στην Ολυμπιακή πόλη υποδοχής.
Aπό το κακό στο χειρότερο: Κατέρρευσε η εξέδρα ιστιοπλοΐας στο Ρίο, πέντε ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών
Ήδη τα νερά στην Μαρίνα ντα Γκλόρια έχουν αποτελέσει πεδίο προβληματισμού λόγω του υψηλού επιπέδου μόλυνσης που παρουσιάζουν, ακόμη και μετά τον καθαρισμό τους από πτώματα και σκουπίδια που εντοπίστηκαν εκεί τις προηγούμενες μέρες.

Σε ένα άλλο περιστατικό που προκλήθηκε από ισχυρούς ανέμους στο Ρίο, το νερό πλημμύρισε τηλεοπτικά στούντιο στην παραλία της Κοπακαμπάνα κοντά στην αρένα του βόλεϊ.

Πηγή: lifo.gr