Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο ζητά η Τροχαία

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο ζητά η Τροχαία

Πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 32χρονου οδηγού μοτοσικλέτας ζητάει από τους πολίτες η Τροχαία Πειραιά.

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο ζητά η Τροχαία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 32χρονου μοτοσικλετιστή, σημειώθηκε στις 13:30 του Σαββάτου 24/07 στη Λ. Κηφισού 125-127, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στην περιοχή του Ρέντη.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα μάρκας ΥΑΜΑΗΑ και χρώματος μαύρου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση από την Τροχαία Πειραιά, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μάρκας FORD, μοντέλου FOCUS και χρώματος μπλε σκούρου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες τέλεσης του συγκεκριμένου τροχαίου ατυχήματος ή για το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα 210-4139263, 210-4139254, 210-4139245, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: topontiki.gr

Best of internet