Νέα εποχή για την Πάρο με το αεροδρόμιο!‏ (vid)

Gazzetta team
Νέα εποχή για την Πάρο με το αεροδρόμιο!‏ (vid)
Η 25η Ιουλίου 2016 καταγράφεται σαν μία σημαντική ημέρα για το νησί, καθώς όλοι προσβλέπουν το άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την ανάπτυξη του.


Ο νέος κρατικός αερολιμένας της Πάρου είναι γεγονός.

Η 25η Ιουλίου 2016 καταγράφεται σαν μία σημαντική ημέρα για το νησί, καθώς όλοι προσβλέπουν το άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την ανάπτυξη του.

Αυτό που πριν λίγο καιρό φαινόταν ακατόρθωτο, είναι μία πραγματικότητα και αποδεικνύει πως η συνεργασία των πολλών μπορεί να κάνει θαύματα και σε αυτήν πρέπει να επενδύσουμε.

Η χαρά και η συγκίνηση κυριάρχησαν στους εκατοντάδες που παραβρέθηκαν στην πρώτη προσγείωση του σύγχρονου 78θέσιου Q 400 και άφησαν πίσω τις κοματικές μικρότητες και την μεμψιμοιρία ορισμένων.

Στον άτυπο αυτόν εγκαινιασμό, μιας και ο επίσημος σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Υ.Π.Α θα γίνει την Παρασκευή με την παρουσία του πρωθυπουργού και του υπουργού κ. Σπίρτζη, έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος που μας έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη, ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ.Χατζημάρκος, ο βουλευτής κ. Βρούτσης, ο Μανώλης Γλέζος, ο έπαρχος Πάρου κ.Μπιζάς, πλήθος δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του νησιού, ο γιος του ιδιοκτήτη και αντιπρόεδρος της Aegean κ. Βασιλάκης καθώς και στελέχη της Υ.Π.Α και της Ιντρακάμ που εκτέλεσε το έργο.

Επίσης ο κ.Νιφλής και ο κ.Πετρόπουλος,που επίσης μας μίλησε, εκπροσώπησαν την ΑΜΚΕ που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας από αρμόδια χείλη, σε 2-3 μήνες θα δραστηριοποιηθεί και δεύτερη αεροπορική εταιρία στο νησί και να ευχαριστήσουμε τον αερολιμενάρχη Πάρου κ. Κ. Λεοντίδη για την δυνατότητα που μας έδωσε να βιντεοσκοπήσουμε την προσγείωση από τον πύργο ελέγχου και την υπεύθυνη των πτήσεων τηλεπικοινωνιολόγο κ. Σ. Σαρρή για την κατανόηση της.

Πηγή: cycladesplus.gr