Μαρτυρίες από τη Νίκαια: «Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ»

Gazzetta team
Μαρτυρίες από τη Νίκαια: «Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ»
Συγκλονίζει τον πλανήτη η νέα τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία, με δεκάδες νεκρούς από επίθεση φορτηγού που οδηγούσε τρομοκράτης στη Νίκαια.

Συγκλονίζει τον πλανήτη η νέα τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία, με δεκάδες νεκρούς από επίθεση φορτηγού που οδηγούσε τρομοκράτης στη Νίκαια. Τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσαν περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσα τους μία νεαρή γυναίκα, η οποία μιλώντας στο France 24 News, είπε ότι αρχικά είδε ένα μεγάλο φορτηγό να επιταχύνει και να παρασύρει πολλούς ανθρώπους.

«Έσπρωξα τη μητέρα μου σε ένα κτίριο μαζί με ακόμα πενήντα ανθρώπους. Όταν έφτασα στην πόρτα τότε άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί», δήλωσε η Κοραλί. «Εγκαταλείψαμε τα καρότσια στο έδαφος, μεταφέραμε τα παιδιά στα χέρια και περιμέναμε. Νομίζαμε ότι δεν ήταν δυνατόν, αλλά ο κόσμος φώναζε “είναι τρομοκρατική επίθεση” όταν το φορτηγό άρχισε να παρασέρνει τον κόσμο. Ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί», πρόσθεσε.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για μακελειό με «σορούς παντού», μιλώντας στο Associated Press.

Δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας Nice Matin τόνισε πως παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα όταν το φορτηγό ξεκίνησε την τρελή πορεία του. «Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ. Άκουσα θορύβους, κραυγές που δεν θα ξεχάσω ποτέ», δήλωσε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

Πηγή: skai.gr