6+1 υπηρεσίες που θα θέλαμε να κάνουν άμεσα delivery! (pics)

Gazzetta team
6+1 υπηρεσίες που θα θέλαμε να κάνουν άμεσα delivery! (pics)
Γιατί πολύ απλά ορισμένα πράγματα, αν τα έχεις με τον τρόπο που τα θες, τη στιγμή που τα ζητάς και στο μέρος που βρίσκεσαι, μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς βασιλιάς.

Κάποια πράγματα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Ένα φιλί από τη σύντροφο το πρωί, μια αγκαλιά από τη μανούλα, ένα σπιτικό φαγητό. Και μετά έρχονται αυτά που κάνουν τη ζωή μας ακόμη καλύτερη. Το σουβλάκι που φτάνει ζεστό στην πόρτα, η πίτσα που χτυπάει το κουδούνι και οι μπίρες που έρχονται από το ψιλικατζίδικο κατευθείαν στο σαλόνι μας.

Βέβαια, επειδή εμείς ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε, κάναμε μια λίστα με τις πιο τρελές υπηρεσίες που θα μπορούσαν να επενδύουν στο delivery για να εμφανίζονται μπροστά μας τα απαραίτητα – από τον φορτιστή κινητού (έλεος) μέχρι τη σκυλοτροφή – χωρίς εμείς να χρειαστεί να κάνουμε το παραμικρό.

Παγωτό στο μπολ

Είναι Δεκαπενταύγουστος. Όλοι κάνουν διακοπές και εσύ έχεις ξεμείνει στο καμίνι της Αθήνας. Η ώρα έχει πάει 12 το βράδυ ενώ λιώνεις σπίτι έχοντας πάρει αγκαλιά το ινβέρτερ και δεν ψήνεσαι να βγεις έξω. Ξαφνικά όμως σε πιάνει μια αδιανόητη λιγούρα για παγωτό. Μόνο ένας ήρωας - ντελιβεράς θα έσωζε την κατάσταση.

Σκυλοτροφή στο χαλάκι σου

Όσο και να αγαπάς το κατοικίδιό σου, αποκλείεται να ανυπομονείς να βρεθείς μέσα στη ζέστη να σέρνεις σακιά με τροφή. Έχουμε ξαναπεί ότι τα μεταφορικά της σκυλοτροφής – δεν το διαπραγματευόμαστε – θα πρέπει να είναι δωρεάν για πάντα σε όλη την Ελλάδα και οι παραδόσεις να γίνονται έως και 3 εργάσιμες μέρες μετά από την ημέρα παραγγελίας. Αλλά για στάσου, αυτό υπάρχει ήδη. Η Mojestik με την premium ξηρά τροφή το κάνει πράξη και δίνει το καλό παράδειγμα. Μήπως θα έπρεπε όλοι να αρχίσουν να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο;

Σουβλάκια στο αυτοκίνητο

Είσαι κολλημένος στην Κηφισίας και έχεις καθυστερήσει πάνω από μισή ώρα στο πιο σημαντικό meeting της χρονιάς. Το μόνο που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση είναι ένας ντελιβεράς ο οποίος θα σκάσει γρήγορα με το παπάκι του στο σημείο που βρίσκεσαι και θα σου προσφέρει με αγάπη σουβλάκια, πίτσα και μπέργκερ για να ξεχάσεις τα προβλήματά σου και να υποφέρεις λιγότερο στην κίνηση. Ή ακόμη καλύτερα θα σε μεταφέρει και στον προορισμό σου.

Τα νέα στην ξαπλώστρα

Είσαι σε μια απομονωμένη παραλία και θες να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τις διακοπές σου. Έλα μου όμως που είναι καλοκαίρι και δεν θες να χάσεις στιγμή από το ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι – άσε που μπορεί να έχουν προκηρυχθεί εκλογές και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι. Τι καλύτερο από ένα ντελίβερι που θα σου έφερνε φρέσκια φρέσκια την εφημερίδα κάτω από την ομπρέλα σου ή το tablet έτοιμο για χρήση;

Λίγο ρεύμα παρακαλώ

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος εφιάλτης είναι να σκας στη δουλειά σου το πρωί και να αντιλαμβάνεσαι ότι η μπαταρία στο κινητό σου είναι στο 4%. Φυσικά, δεν έχεις το φορτιστή μαζί σου. Ένα ακόμη χειρότερο σενάριο, που έχει συμβεί σε όλους μας, είναι να χρειάζεσαι το laptop στη δουλειά και να έχεις ξεχάσει το φορτιστή σπίτι σου. Σκέψου να υπήρχε ένας άνθρωπος που να σου έφερνε έναν ίδιο φορτιστή στη δουλειά σου. Θα ήταν σίγουρα ο επαγγελματίας που θα έσωζε την ήμερα σου.

Πόσα MB θες;

Ντελιβεράς Wifi. Αυτό μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μιας και τεχνικά δεν γνωρίζουμε πώς μπορεί να υλοποιηθεί. Αλλά πόσο ωραίο θα ήταν να είσαι έξω, να χρειάζεσαι επειγόντως WiFi, τα Megabytes να έχουν τελειώσει και να σκάει ο άλλος κατά παραγγελία με ένα hotspot για να κάνεις τη δουλειά σου;

Το ταπεράκι της μαμάς

Έχεις δίλημμα για ακόμη μία φορά. Πίτσα ή σουβλάκι; Στην πραγματικότητα βέβαια λιγουρεύεσαι τον σπιτικό μουσακά που θα έβρισκες στο πατρικό σου. Δεν θα ήταν τέλειο να έφτανε σε μισή ώρα στην πόρτα σου και χωρίς την γκρίνια της μαμάς; Εντάξει σε έναν ιδανικό κόσμο θα περίμενε τα πάρει και πίσω για πλύσιμο αλλά θα το αντέξουμε.