Spam στο Facebook υπόσχεται σε Πατρινούς πληροφορίες για χαμένους θησαυρούς

Gazzetta team
Spam στο Facebook υπόσχεται σε Πατρινούς πληροφορίες για χαμένους θησαυρούς
Mήνυματα σε χρήστες μέσων κονωνικής δικτύωσης για πληροφορίες σχετικά με χαμένους θησαυρούς από την εποχή του πολέμου. Φυσικά έναντι αμοιβής.

Ενα διαδικτυακό μήνυμα λαμβάνουν τα τελευταία 24ωρα πολλοί πατρινοί πολίτες χρήστες του facebook και άλλων σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το οποίο ενημερώνονται από εταιρεία για πληροφορίες σχετικά με χαμένους θησαυρούς, φυσικά έναντι αμοιβής....

Η σελίδα με τίτλο «golddiggers», επιχειρεί να εξάψει το όνειρο τους για πλούτη και την φαντασία τους για κρυμμένους θησαυρούς, κυρίως λίρες από την εποχή του πολέμου!

TI γράφει το μήνυμα

«Πριν από περίπου 3 χρόνια έπεσαν στα χέρια μας κάποια απόρρητα έγγραφα υψηλόβαθμων ανταρτών του εμφυλίου, τα όποια αναφερόντουσαν σε περιοχές στις οποίες ήταν κρυμμένοι θησαυροί ή είχαν γίνει ρίψεις χρυσών λιρών από τους συμμάχους της εποχής.
Ύστερα από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε το 70% των εγγράφων, και να διασταυρώσουμε ιστορικά και γεωλογικά τις πληροφορίες.
Επειδή το "κυνήγι" των θησαυρών στην Ελλάδα θεωρείται παράνομο χωρίς την κατάλληλη άδεια, και επειδή δεν γνωρίζουμε τρόπους ανασκαφών, αποφασίσαμε αυτές τις πληροφορίες να τις βγάλουμε προς πώληση τμηματικά.
Δεν πρόκειται για χάρτες θησαυρών, ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε την 100% ύπαρξή τους. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε, είναι να σας καθοδηγήσουμε μέχρι κάποιο σημείο.
Όλες οι πληροφορίες που έχουμε ξεχωρίσει, επικεντρώνονται σε ιστορικά πρόσωπα τα όποια διαχειριζόντουσαν τα αγαθά των αντάρτικων ομάδων, όμως δεν κατάφεραν να επιβιώσουν κατά την διάρκεια του πολέμου, και στις περιοχές τις οποίες κινούνταν.
Εκτός από τις διασταυρωμένες πληροφορίες, έχουμε απομονώσει και δορυφορικές φωτογραφίες των περιοχών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας.
Φιλικά, Gold Diggers».

Πηγή: thetoc.gr