Lindsay Lohan: Θα το κάψει απόψε στη Μύκονο για τα γενέθλιά της

Gazzetta team
Lindsay Lohan: Θα το κάψει απόψε στη Μύκονο για τα γενέθλιά της
Στο Καλό Λιβάδι το πάρτι - Πάνω από 200 οι VIP καλεσμένοι - Έφτασε χθες και κοιμόταν όλη την ημέρα για να συνέλθει από το ταξίδι

Στην Μύκονο βρίσκεται από χτες το μεσημέρι το κακό κορίτσι της αμερικανικής σόου-μπιζ, Lindsay Lohan. Σήμερα γιορτάζει τα 30α της γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτι στο Καλό Λιβάδι.
Η κακομαθημένη σταρ διαμένει στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo. Κατέφθασε αεροπορικώς στη Μύκονο το πρωί της Παρασκευής και κατευθύνθηκε απευθείας στην σουίτα της, προκειμένου να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι.

Γι' αυτό μετά τις διατυπώσεις παραδόθηκε στον ύπνο προκειμένου να συνέλθει σταδιακά από την διαφορά ώρας και να προσαρμοστεί στο κλίμα της Μυκόνου.
Για τη Lohan η Μύκονος είναι το αγαπημένο της νησί τα τελευταία χρόνια, κάτι που την ώθησε να γιορτάσει φέτος τα τριακοστά της γενέθλια με διακόσιους περίπου καλεσμένους.

Το πάρτι ξεκινά σήμερα το μεσημέρι στο Rakkan που βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι, οι υπεύθυνοι του οποίου προετοίμασαν μεθοδικά τα πάντα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σταρ δεν θα πληρώσει τίποτε, κάτι που δεν τους ενδιαφέρει, αφού ποντάρουν στην δωρεάν διαφήμιση που θα κερδίσουν.

Ανάμεσα στους ξένους καλεσμένους, θα είναι και κάποιοι Έλληνες φίλοι της από το Νησί των Ανέμων, στο οποίο έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της η Αμερικανίδα ηθοποιός.
Εκτός από τον dj, τις σαμπάνιες, το φαγητό και τα άφθονα ποτά, θα υπάρχει και μια έκπληξη για την Lohan, ενώ το πάρτι δεν αναμένεται να τελειώσει πριν πέσει ο ήλιος.
Αυτοί μάλιστα που την ξέρουν καλά, θεωρούν δεδομένο ότι το κακό κορίτσι θα συνεχίσει τον εορτασμό των γενεθλίων της στην Χώρα, με κάποιους από τους καλεσμένους της, σαν γνήσιο party animal.

Πηγή protothema.gr