Πήρε το αμάξι του πατέρα του και μετέφερε ηρωίνη και κοκαΐνη

Gazzetta team
Πήρε το αμάξι του πατέρα του και μετέφερε ηρωίνη και κοκαΐνη
Ο δράστης εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ κινούνταν στη νέα εθνική οδό Αθηνών– Θεσσαλονίκης στο ύψος Αιγινίου και το όχημά του ακινητοποιήθηκε για έλεγχο

Με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ηλικιωμένου πατέρα του βγήκε μέσα στα ξημερώματα για να κάνει διανομή «σκληρών» ναρκωτικών σε περιοχές της Πιερίας ένας 38χρονος Έλληνας σεσημασμένος για διακίνηση, που είχε στην κατοχή του αρκετά μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης!

Ο δράστης εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ κινούνταν στη νέα εθνική οδό Αθηνών– Θεσσαλονίκης στο ύψος Αιγινίου και το όχημά του ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Μέσα, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 109,1 γραμμαρίων και άλλη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 6,2 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν.

Στο σπίτι του δράστη σε περιοχή της Πιερίας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ανέλαβαν την έρευνα βρήκαν ακόμη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ο 38χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή protothema.gr