Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση

Αύριο απλώς θα γίνει η τυπική επικύρωση του θέματος, είπε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ και διεμήνυσε ότι από του χρόνου η χώρα θα εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης 

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση

Ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος μετά την συνάντηση των διοικητών του ESM, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος από το Λουξεμβούργο. Την Παρασκευή απλώς θα γίνει η τυπική επικύρωση του θέματος συμπλήρωσε ο κ Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι στην συνάντηση του με τον επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί εξήγησε ότι έχουν αλλάξει πολλά από πέρυσι καθώς έχει ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και έχουμε μια συμφωνία για το χρέος.

«Κατανοώ ότι για πολλούς Έλληνες τα πράγματα είναι ακόμη πολύ δύσκολα» είπε ο κ. Τσακαλώτος και προσέθεσε «καθώς περάσαμε πολλά δύσκολα μέτρα. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι ο επόμενος χρόνος πρέπει να είναι όχι μόνο ο χρόνος που βγαίνουμε από τη κρίση με ανάπτυξη αλλά η περίοδος που δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά στοιχεία αυτής της ανάπτυξης».

Πηγή: protothema.gr/

Best of internet