Στη σύζυγο του Μαυρίκου ανήκε η Porsche που κάηκε (pics)

Gazzetta team
Στη σύζυγο του Μαυρίκου ανήκε η Porsche που κάηκε (pics)
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ποιος ακριβώς οδηγούσε το αυτοκίνητο - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες - Τι δείχνουν οι κάμερες της Αττικής Οδού!

Θρίλερ με την ταυτότητα του νεκρού ατόμου που ανασύρθηκε μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς στην Porsche Cayenne της συζύγου του εκδότη Μαυρίκου επί της Αττικής Οδού.

Η τραγωδία συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, μετάξυ των κόμβων Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως φαίνεται από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, ο οδηγός φαίνεται να κινειται κανονικά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ξαφνικά να σταματά. Αμέσως μετά να τυλίγεται το αυτοκίνητο στις φλόγες.

Μάρτυρες λένε πως ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, εχασε τις αισθήσεις τους προφανώς από τις αναθυμιάσεις και απανθρακώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Μαυρίκου της «Ακρόπολης» , όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το οδηγούσε η ίδια ή κάποιο συγγενικό της άτομο.

Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.









Πηγή: protothema.gr