Ένας τύπος ζήτησε διαζύγιο την πρώτη νύχτα του γάμου του

Gazzetta team
Ένας τύπος ζήτησε διαζύγιο την πρώτη νύχτα του γάμου του
Η πρώτη νύχτα γάμου δεν είχε μεγάλη διάρκεια για ένα ζευγάρι από την Σαουδική Αραβία το οποίο αποφάσισε να πάρει διαζύγιο λίγες ώρες μετά το μυστήριο!

Σύμφωνα με το περιοδικό Gulf News, ο σύζυγος κατηγόρησε την γυναίκα του επειδή δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει γραπτά μηνύματα με τις φίλες της και δεν του έδινε σημασία!

Η ιστοσελίδα USA Today ανέφερε ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο άνδρας πλησίασε την σύζυγό του για να της μιλήσει και ένιωσε πως εκείνη τον αγνοούσε. Όταν την ρώτησε γιατί αδιαφορούσε για αυτόν του απάντησε πως ήταν απασχολημένη με το να απαντά στα συγχαρητήρια μηνύματα που είχε λάβει.

Τότε ήταν που ανέβηκαν οι τόνοι και ο σύζυγος απαίτησε διαζύγιο κι έφυγε από το ξενοδοχείο. Πηγή του ζευγαριού που μίλησε στα social media είπε ότι η αίτηση διαζυγίου στάλθηκε στο δικαστήριο και παραπέμφθηκε στην επιτροπή συμφιλίωσης να εκτιμηθεί αν είναι δυνατόν να επιτευχθεί μια συμφωνία .

Μέχρι στιγμής πάντως, ο σύζυγος είναι πολύ αρνητικός στο να πάρει πίσω την αίτηση διαζυγίου. Είναι άραγε η συμπεριφορά του ένα σύμπτωμα του φαινομένου που είναι γνωστό ως «Wedding Blues», δηλαδή της κατάθλιψης που εμφανίζεται στους νεόνυμφους;

Πηγή: koolnews.gr