EgyptAir: Τα ανθρώπινα μέλη δείχνουν ότι έγινε έκρηξη!

Gazzetta team
EgyptAir: Τα ανθρώπινα μέλη δείχνουν ότι έγινε έκρηξη!
Την είδηση μεταδίδει το Associated Press. Το διεθνές πρακτορείο επικαλείται ιατροδικαστή ο οποίος αναφέρει ότι τα ανθρώπινα μέλη που περισυνελέγησαν από την θάλασσα δείχνουν ότι στο αεροπλάνο έγινε έκρηξη!

Τα ευρήματα στα ανθρώπινα μέλη τα οποία ανασύρθηκαν από τη θάλασσα προδίδουν πως στο αεροσκάφος της EgyptAir υπήρξε έκρηξη. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη απόδειξη για τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, ωστόσο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα για απόδειξη τρομοκρατικής ενέργειας.

Η έκρηξη στο αεροσκάφος μπορεί να προήλθε από πολλές αιτίες, είτε από μηχανική βλάβη, είτε από τοποθέτηση βόμβας ή πυροδότηση εκρηκτικών από καμικάζι αυτοκτονίας.

Τα ευρήματα στα ανθρώπινα μέλη μπορούν ωστόσο να δείξουν, εάν δεν πρόκειται για απλά εγκαύματα και εάν δεν υπήρξε αλλοίωση λόγω της επαφής με το νερό, εάν υπήρξε κάποιο υλικό που παραπέμπει σε εκρηκτικά.

Η αποκάλυψη ευρημάτων έκρηξης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για ύπαρξη καπνού στο αεροσκάφος λεπτά πριν την πτώση του και ίσως απαντά και στο γεγονός γιατί οι πιλότοι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν και να ενημερώσουν για πρόβλημα στο αεροσκάφος.

Σε κάθε περίπτωση τα ευρήματα του ιατροδικαστή αναζωπυρώνουν τα σενάρια για τη μοιραία πτήση MS804 της EgyptAir.

Πηγή: newsit.gr