Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανή 12χρονη χριστιανή!

Gazzetta team
Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανή 12χρονη χριστιανή!
Σκότωσαν άλλους 25 ανθρώπους, λιώνοντας τα κορμιά τους με οξύ, επειδή θεωρούσαν ότι ήταν «κατάσκοποι»

Δεν έχουν τέλος οι θηριωδίες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, εκεί όπου οι μαχητές της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης έκαψαν ζωντανή μια 12χρονη, επειδή ήταν χριστιανή, ενώ μεταξύ άλλων, σκότωσαν 25 ανθρώπους, λιώνοντας τα κορμιά τους με οξύ, επειδή θεωρούσαν ότι ήταν «κατάσκοποι»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα που φιλοξενείται στην διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «Express», οι τρομοκράτες έκαψαν το κορίτσι μέσα στο σπίτι στο οποίο ζούσε με την οικογένειά του, στη Μοσούλη, με την μητέρα του να αποκαλύπτει τώρα τα τελευταία, συγκλονιστικά λόγια του παιδιού της.

Η γυναίκα μίλησε στον εκπρόσωπο μιας οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο οποίος στη συνέχεια επικοινώνησε με δημοσιογράφο της εφημερίδας και αποκάλυψε πως λίγο πριν φύγει από τη ζωή, το παιδί ζήτησε από την μητέρα του να συγχωρέσει τους δολοφόνους της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τζιχαντιστές έχουν επιβάλλει στους μη μουσουλμάνους που ζουν στην περιοχή ένα είδος θρησκευτικού φόρου. Ωστόσο, η μητέρα της κοπέλας που έχασε τη ζωή της, είχε καθυστερήσει να πληρώσει το Ισλαμικό Κράτος.

«Πήγαν στο σπίτι της και της είπαν: "είτε θα μας πληρώσεις τώρα, είτε θα εξαφανιστείς"», είπε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης και συνέχισε: «Εκείνη τους είπε πως θα τους πληρώσει και τους ζήτησε να της δώσουν ένα λεπτό γιατί η κόρη της ήταν μέσα στο μπάνιο, ωστόσο, οι τζιχαντιστές έβαλαν αμέσως φωτιά στο σπίτι».

Μητέρα και κόρη κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φλόγες, ωστόσο, το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα, στο νοσοκομείο.

«Η κόρη της πέθανε στα χέρια της. Το τελευταίο πράγμα που ζήτησε από την μητέρα της ήταν να συγχωρέσει τους δράστες της επίθεσης», είπε το μέλος της οργάνωσης στην εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι δολοφονία της νεαρής χριστιανής συγκαταλέγεται στη μεγάλη λίστα των βίαιων εκτελέσεων στις οποίες προχώρησαν οι τζιχαντιστές την τελευταία εβδομάδα στη Μοσούλη, ενώ συνεχίζουν να χάνουν έδαφος στο Ιράκ.

Πηγή protothema.gr