Τρομοκρατική ενέργεια «βλέπουν» πίσω από την συντριβή του αεροσκάφους

Gazzetta team
Τρομοκρατική ενέργεια «βλέπουν» πίσω από την συντριβή του αεροσκάφους
Τρομοκρατική ενέργεια «βλέπουν» πίσω από την συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir αξιωματούχοι από την Αίγυπτο, με τον υπουργό Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας να δηλώνει ότι είναι το πιθανότερο σενάριο.

Ο Αιγύπτιος υπουργός δήλωσε μια τρομοκρατική επίθεση είναι πιθανότερη από τεχνική βλάβη αλλά τόνισε ότι είναι ακόμα νωρίς για να διεξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Νωρίτερα, πηγές του ελληνικού υπουργείου Αμύνης δήλωναν επίσης ότι εντοπίστηκαν επιπλέοντα αντικείμενα από τις ελληνικές αρχές στη θάλασσα.

Πηγές του υπουργείου Εθνικής Αμύνης δήλωσαν ότι τα δύο πλαστικά αντικείμενα εντοπίστηκαν από ελληνική φρεγάτα, 230 ναυτικά μίλα νότια της Κρήτης. Πρόκειται, όπως αναφέρει το Reuters, για μεγάλα κομμάτια πλαστικού λευκού και κόκκινου χρώματος.

Πηγή της ελληνικής υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι το αεροσκάφος της Egyptair συνετρίβη νότια της Καρπάθου, εντός του αιγυπτιακού εναερίου χώρου, ωστόσο τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν επίσημα.

Πηγή της ελληνικής υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το αεροσκάφος της Egyptair συνετρίβη νότια της Καρπάθου, εντός του αιγυπτιακού εναερίου χώρου, ωστόσο τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν επίσημα.

Εν τω μεταξύ, σύγχυση επικρατεί έως αυτήν την ώρα σχετικά με τον αν το αεροσκάφος εξέπεμψε ή όχι σήμα κινδύνου. Πριν από λίγο, ο αιγυπτιακός στρατός στον λογαριασμό του στο Facebook ανακοίνωσε πως κανένα «σήμα κινδύνου» δεν ελήφθη, διαψεύδοντας ισχυρισμό που ανακοινώθηκε νωρίτερα από την αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία.
Πηγή: ethnos.gr