Βόμβα Καμμένου: Ο μισθός των ενστόλων θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2012

Gazzetta team
Βόμβα Καμμένου: Ο μισθός των ενστόλων θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2012
"Θα εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους".

Φωτιά στον οικονομικό προγραμματισμό της κυβέρνησης βάζει η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας:

«Ξέρετε ότι δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου προσωπικά είναι οι αποφάσεις αυτές να υλοποιηθούν άμεσα. Εμείς έχουμε πράξει αυτά που οφείλουμε στο υπουργείο των Οικονομικών. Όπως ξέρετε η μη παρουσία μας στο ΣτΕ ήταν ξεκάθαρη της πολιτικής απόφασης που έχουμε πάρει και ζητούμε την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ. Όσον αφορά το ταμειακό θέμα από την πρώτη στιγμή διασφαλίσαμε από κωδικούς των εξοπλιστικών που περικόπησαν τα χρήματα αυτά που οφείλουμε να δώσουμε σαν απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας. Πιστεύω ότι το συντομότερο δυνατόν θα υλοποιηθεί» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συμπλήρωσε:

«Είναι σημαντικό ότι στις 24 του μήνα έχουμε μια απόφαση που κλείνει μια ολόκληρη εποχή. Η Ελλάδα μπαίνει σε ένα άλλο ρυθμό με άλλες δυνατότητες οι οποίες έχουν αρχίσει πλέον να διαφαίνονται. Την απόφαση του ΣτΕ οφείλουμε να την εφαρμόσουμε και θα την εφαρμόσουμε».

Πηγή: Koolnews.gr