Eurovision: Ήταν πορνοστάρ ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Ρωσία; (pics+vids)

Gazzetta team
Eurovision: Ήταν πορνοστάρ ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Ρωσία; (pics+vids)
Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με έναν άνδρα που μοιάζει υπερβολικά στον Sergey Lazarev

Ένοχο παρελθόν φέρεται να έχει ο Sergey Lazarev, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Ρωσία στην φετινή Eurovision με το τραγούδι «You are the only one» σε μουσική του Έλληνα συνθέτη, Δημήτρη Κοντόπουλου.



Ο τραγουδιστής που θεωρείται ποπ σταρ στη Ρωσία, φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ένας νεαρός που μοιάζει εκπληκτικά με τον Lazarev, φαίνεται γυμνός να κρατά ένα πριόνι. Πιο δίπλα, μία νεαρή γυναίκα που φορά εσώρουχα είναι δεμένη στο καλοριφέρ. Σε άλλη λήψη, ο νεαρός φαίνεται να κρατά ένα καλσόν και η γυναίκα να το δαγκώνει.



Αν και οι φωτογραφίες μοιάζουν να έχουν διαρρεύσει από κάποια ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», πηγή από τη ρωσική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν, στο πλαίσιο καμπάνιας κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες όμως, οι φωτογραφίες αποτελούν ντοκουμέντα από την εποχή που ο Sergey Lazarev πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό.

Το Κρεμλίνο φέρεται να γνώριζε για την ύπαρξη των φωτογραφιών τις οποίες επιχείρησε να εξαφανίσει πριν την συμμετοχή του Lazarev στον τελικό του 61ου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, στον οποίο κατέκτησε τελικά την 3η θέση.



Πηγή: protothema.gr