Ο Carl Cox δημιούργησε μια καμπάνια για παιδιά σε εμπόλεμη ζώνη (vid)

Gazzetta team
Ο Carl Cox δημιούργησε μια καμπάνια για παιδιά σε εμπόλεμη ζώνη (vid)
Ο Carl Cox σε συνεργασία με τον μουσικό φιλανθρωπικό οργανισμό Last Night A DJ Saved My Life (LNADJ) δημιούργησε μια καμπάνια για να βοηθήσει τα παιδιά σε εμπόλεμη ζώνη.

Για 3 μήνες, η καμπάνια θα ενθαρρύνει τους fans και τους υποστηρικτές του Carl Cox και του οργανισμού LNADJ αλλά και όλης της dance μουσικής κοινότητας να στείλουν ένα sms στο 70660, γράφοντας “OHYES”, για να δωρίσουν 5 αγγλικές λίρες (περίπου 6 ευρώ). Όλες οι δωρεές θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν στον οργανισμό War Child που στηρίζει μερικά από τα πιο ευάλωτα παιδιά σε εμπόλεμες ζώνες όπως της Μέσης Ανατολής, του Αφγανιστάν και της Αφρικής.

Πριν λίγους μήνες το Διεθνές Ταμείο Επείγουσας Βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) ανακοίνωσε πως περίπου 250 εκατομμύρια παιδιά, δηλαδή το ένα στα εννέα παγκοσμίως, ζουν σε χώρες που πλήττονται από ένοπλες συρράξεις.

Ακόμη, ανέφερε ότι το 2015 τα παιδιά αυτά «κινδύνευαν δύο φορές περισσότερο να πεθάνουν από ασθένειες οι οποίες είναι, στην πλειονότητά τους, αντιμετωπίσιμες πριν από την ηλικία των πέντε ετών από τα παιδιά που ζουν στον υπόλοιπο κόσμο».



Πηγή: clubber.gr