11 ηθοποιοί που μίσησαν θανάσιμα τις ταινίες που έπαιξαν (pics&vids)

Gazzetta team
11 ηθοποιοί που μίσησαν θανάσιμα τις ταινίες που έπαιξαν (pics&vids)
Δεν είσαι ο μόνος που δεν την πάλεψε με τον κινηματογραφικό Daredevil. Ήταν και ο ίδιος ο Ben Affleck.

Δεν είναι δύσκολο το να κάνεις μια κακή επιλογή, μπορεί να συμβεί σε όλους μας, ακόμα και σε top class ηθοποιούς του Hollywood, ξέρεις, από εκείνους που παίρνουν εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή, Oscars, μετάλλια τιμής και ανδρείας, κλπ. Παρακάτω, με αφορμή την αποκάλυψη της Meryl Streep στο show του Graham Norton πως ναι, έχει παίξει σε μια κακή ταινία, το «The Leutenant`s Wife», αποκαλύπτουμε 11 ηθοποιούς που μίσησαν τις ταινίες όπου έπαιξαν. Κάποιες (ταινίες) κατέληξαν να καταστρέψουν καριέρες…

Halle Berry – «Catwoman»

Halle-Berry-as-Catwoman

Αρχές 2000`s και η κάτοχος Oscar Halle Berry, δέχεται πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «Catwoman». Το σενάριο του «Catwoman» πηγαινοερχόταν σε εταιρίες παραγωγής από το 1993 με τις Michelle Pfeiffer, Ashley Judd, Nicole Kidman να απορρίπτουν διαδοχικά το ρόλο της Γάτας.

Η Halle πήρε το ρίσκο. Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2004, δεν βγάζει ούτε τα έξοδα της και την επόμενη χρονιά πρωταγωνιστεί, στα Χρυσά Βατόμουρα. Η Halle Berry κερδίζει το βραβείο Χειρότερης Ηθοποιού, το παραλαμβάνει και «ευχαριστεί» την Warner Bros που της έδωσε ρόλο «σ`αυτή την απαίσια, τραγική ταινία.»

Robert Pattinson – «Twilight»

Robert-Pattinson-and-Kristen-Stewart-in-Twilight-361237

Ο Robert Pattinson ποτέ δεν συμπάθησε ιδιαίτερα τον χαρακτήρα του Edward Cullen, τον οποίο ενσάρκωσε στη σειρά ταινιών «Twilight».

205071_v1

Ποτέ δεν έχει εκφράσει συγκεκριμένα το λόγο, αλλά το 2008, σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire, είχε πει τα πάντα: «Είναι ένας παρθένος ηλικίας 108 ετών, όποτε είναι ξεκάθαρο πως είναι αρκετά προβληματικός τύπος.»

Ben Affleck – «Daredevil»

ben-affleck-finally-admits-daredevil-is-his-biggest-career-mistake

Ένας από τους λόγους που τα Ιντερνετς είχαν εξοργιστεί όταν είχε ανακοινωθεί πως ο Ben Affleck θα υποδυόταν τον Batman στο «Batman Vs. Superman» ήταν αυτή η -κατά λάθος;- κωμωδία, το «Daredevil», όπου υποδύθηκε τον γνωστό comic τυφλό δικηγόρο/superhero με (κωμικοτραγικά) αποτελέσματα. Ο ίδιος ο Ben έχει χαρακτηρίσει την ταινία ως ένα «λάθος, που συνέβη με πολύ άσχημο τρόπο» .

Michelle Pfeiffer – «Grease 2»

why-stephanie-zinone-from-grease-2-is-my-idol-0

Αν βλέπεις ταινίες τα τελευταία 20 χρόνια, αν ζεις γενικά στον πλανήτη γη, αποκλείεται να μην θυμάσαι το «Grease», εκείνο το μιούζικαλ ντε, με τον John Travolta και την Olivia Newton John. Το «Grease 2» το θυμάσαι καθόλου; Όχι; Δεν είσαι ο μόνος. Ούτε η πρωταγωνίστρια του, η Michelle Pfeiffer, θέλει να το θυμάται και βασικά δεν θέλει κανείς να θυμάται πως έπαιξε σε αυτή την ταινία.

Katherine Heigl – «Knocked Up»

heigl--124928309477678400

Μετά την προβολή της ταινίας»Knocked Up», η Katherine Heigl εξέφρασε ανοικτά τον προβληματισμό της για τον «έντονα σεξιστικό» χαρακτήρα της Alison, που είχε μόλις υποδυθεί. Αυτή η επιλογή της Katherine, να εκφραστεί ανοικτά για τον ρόλο της στο «Knocked Up», σε συνδυασμό με την όχι και τόσο καλή φήμη για την συμπεριφορά της στα γυρίσματα παραγωγών, την έχουν κρατήσει μακριά από ρομαντικές κωμωδίες και ταινίες, γενικότερα.

Matt Damon – «The Bourne Ultimatum»

mattbourne

Όχι, ο Damon δεν έχει κανένα πρόβλημα με το film franchise που του έδωσε τη δυνατότητα να υποδυθεί τον θρυλικό action hero Jason Bourne, αλλά το σίγουρο είναι πως όταν διάβαζε το πρώτο σενάριο του «The Bourne Ultimatum», έλεγε στους παραγωγούς της σειράς «πάρτε το πίσω και γράψτε το ξανά. Αυτό θα με στείλει στην ανεργία!». Ευτυχώς το σενάριο του «Τελεσίγραφου» ξαναγράφτηκε. Φαντάζεσαι τον Matt Damon στο ταμείο ανεργίας;

Jessica Alba – «Fantastic 4: Rise Of The Silver Surfer»

silver

Mάλλον δεν πέρασε και τόσο καλά η Jessica Alba στα γυρίσματα του «Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer». Δεν εξηγείται αλλιώς η δήλωση της, πως μέχρι την ολοκλήρωση της παραγωγής, αρκετές φορές έκανε σκέψεις ακόμα και για να παρατήσει την υποκριτική.

Shia Labeouf – «Transformers»

Όταν συνέβη εκείνο το επικό, το ασύλληπτο project, όπου ο Shia Labeouf είδε όλες τις ταινίες του σε έναν κινηματογράφο με ανοικτή είσοδο (δες αυτό το wtf πράγμα εδώ), στο «Trashformers» αποκοιμήθηκε. Γιατί;

«Έίδα τον εαυτό μου στην οθόνη να περνάει μια κρίση. Και δεν ήμουν ο μόνος. Ακόμα και οι διπλανοί μου, έπεσαν για ύπνο…»

Carrie Fisher – «Star Wars»

carrie_fisher_98187

Carrie Fisher, όπως λέμε «Princess Leia»: Πρόκειται για ένα είδωλο εκατομμυρίωνn fans, μια γλυκιά παρέα στα εφηβικά τους όνειρα, μια θρυλική παρουσία. Η Carrie τα σιχαίνεται όλα αυτά. Η ηθοποιός έχει γράψει στην βιογραφία της, πως «ο George Lucas κατέστρεψε τη ζωή (της) με αυτή την άθλια στολή».

George Clooney – «Batman & Robin»

Batman-and-Robin-Movie-Nipples

Ο George Clooney δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια του. Όταν στα μέσα των 90`s του δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στην περιπέτεια «Batman & Robin», πίστεψε πως αυτή ήταν μια ευκαιρία να παίξει σε μια μεγάλη, αξέχαστη ταινία.

Σήμερα, ο George δηλώνει με θάρρος πως σε εκείνη την ταινία (σχεδόν) κατέστρεψε τον χαρακτήρα του Batman και ευτυχώς που μερικά χρόνια αργότερα, ένας άλλος σκηνοθέτης τον δημιούργησε ξανά, από τον αρχή.

Mark Wahlberg – «The Happening»

thehap

Αν έχεις δει το «The Happening», τότε μάλλον καταλαβαίνεις γιατί ο Mark Wahlberg θεωρεί πως είναι η χειρότερη του ταινία. Σοβαρά τώρα, αναγνώστη του RISE, MEINE ΜΑΚΡΙΑ.

Sean Connery – «James Bond»

James-Bond-Exhibition-Sean-Connery

O Sean Connery δεν έχει κρύψει ποτέ πως έπαιξε σε 5 ταινίες Bond, κυρίως για να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα. Γι`αυτό και υπόμεινε τις -υπερβολικά- πολλές ώρες δουλειάς, τις κακές πληρωμές και την κακή σχέση που είχε δημιουργήσει με τον παραγωγό των ταινιών Alberto Broccoli. Στη τελευταία του ταινία Bond, μάλλον για να τρολάρει τον παραγωγό, δώρησε όλη του την αμοιβή σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πηγή rise.gr