Βρήκαν κατά τύχη 142 δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι στην Εύβοια!

Βρήκαν κατά τύχη 142 δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι στην Εύβοια!

Ο εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος εντόπισε τη μεγάλη χασισοφυτεία με τα 142 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,04 ως 0,31 εκατοστών, που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες στον κήπο του σπιτιού.  

Βρήκαν κατά τύχη 142 δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι στην Εύβοια!

«Πάγωσε» ένας 39χρονος Έλληνας όταν, τη στιγμή που επέστρεφε με τη μοτοσικλέτα του στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια, είδε να τον περιμένουν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.. Όταν τον συνέλαβαν επειδή δεν είχε… δίπλωμα οδήγησης, νόμισε ότι την γλίτωσε!

Όμως, ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί είχε ήδη εντοπίσει τη μεγάλη χασισοφυτεία με τα 142 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,04 ως 0,31 εκατοστών, που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες στον κήπο του σπιτιού! Ακολούθησε έρευνα μέσα στο σπίτι, όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,1 γραμμαρίων, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, ένα στιλέτο τύπου «αστέρι» με τρεις λεπίδες και 914 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Ο λαθραίος καπνός εστάλη στο Τελωνείο Χαλκίδας για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ενώ ο 39χρονος, που είχε πάνω του ένα πτυσσόμενο στιλέτο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, του Τελωνειακού Κώδικα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πηγή: protothema.gr

Best of internet