Ντάισελμπλουμ - Σόιμπλε: Μην περιμένετε συμφωνία σήμερα

Gazzetta team
Ντάισελμπλουμ - Σόιμπλε: Μην περιμένετε συμφωνία σήμερα
«Ας μην είμαστε σκληροί με τους Ελληνες, οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις παίρνουν χρόνο», σημείωσε ο επικεφαλής του Eurogroup.

Γερρούν Ντάισελμπλουμ και Βόλγφκανγκ Σόιμπλε χαμηλώνουν τον πήχη των προσδοκιών για το σημερινό Eurogroup στο Άμστερνταμ.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ προσερχόμενος στη συνεδρίαση σημείωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν σήμερα τη συζήτηση για την Ελλάδα ενώ ο επικεφαλής του Eurogroup από την πλευρά του σημείωσε: «Μην περιμένετε κάποια συμφωνία σήμερα, θα κοιτάξουμε για το θέμα του χρέους αν η Ελλάδα παραμείνει προσηλωμένη στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα.

Θα χρειαστούν χρόνια για να αντιμετωπιστούν ορισμένα θέματα της Ελλάδας» δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στην συνεδρίαση του Eurogroup. «Ας μην είμαστε σκληροί με τους Έλληνες, οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις παίρνουν χρόνο», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Eurogroup, σημειώνοντας ότι ακούει «καλά νέα από την Αθήνα».

Χθες ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλώντας στην ολλανδική τηλεόραση είχε επισημάνει ότι «οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις φαίνεται πως κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση».


Πηγή: thetoc.gr