Σκοτώσαμε από έναν ήρωα του Game of Thrones χωρίς τύψεις (pics & gifs)

Gazzetta team
Σκοτώσαμε από έναν ήρωα του Game of Thrones χωρίς τύψεις (pics & gifs)
Μπορεί οι χαρακτήρες του Game of Thrones να πεθαίνουν σαν τις μύγες, όμως τρεις συντάκτες του Gazzetta προσπαθούν να προλάβουν τους σεναριογράφους της σειράς και να σκοτώσουν τους ήρωες που μισούν.

George RR Martin, άραξε στην βίλα σου στο Μαλιμπού, πιες την Πίνα Κολάδα σου και μην βιάζεσαι καθόλου να τελειώσεις το 6ο βιβλίο.

Το Gazzetta.gr είναι εδώ για να σε ξελασπώσει.

Κώστας Σωτηρόπουλος

Ποιον θα σκότωνα: Τη Μελισάντρε ή Red Priestess ή δημιουργό του φαν κλαμπ για τον «Θεό του φωτός».

Γιατί θα την σκότωνα: Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ντρέπομαι, αλλά στήριζα (λίγο) Στάνις. Μάλλον επειδή αυτός δικαιούτο να κάθεται στον Iron Throne μετά τον θάνατο του αδερφού του Ρόμπερτ. Στο Γουέστερος βέβαια δεν υπάρχουν αυτά, οπότε έπρεπε να πολεμήσει για να τον κατακτήσει.

Και ίσως τα κατάφερνε αν δεν ήταν για τη Μελισάντρε. Ο ορισμός της κακής επιρροής. Ο ορισμός της γυναίκας που θα σε κάνει να τρέχεις από πίσω της. Που θα τσεκάρει το κινητό σου μπροστά σου, αλλά εσένα δεν θα σε πειράζει γιατί «έλα μωρέ κοίτα την πόσο ωραία είναι με το κόκκινο φορεματάκι της και τα οράματά της μέσα από τη φωτιά». Βέβαια δεν φταίει αυτή. Αυτός φταίει.

Τον ξεμυαλίζει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, τον συμβουλεύει να σκοτώσει τον αδερφό του – το οποίο κάνει μέσω μιας μαύρης σκιάς – , του υπόσχεται θριάμβους που δεν έρχονται ποτέ και που η ίδια είδε κοιτώντας μία φωτιά και τελικά τον πείθει να κάψει και την μοναχοκόρη του ως θυσία στον Θεό του Φωτός για να νικήσει στον πόλεμο!

Το τελευταίο ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τη Μελισάντρε. Ο Στάνις την ακούει, αλλά από την επόμενη κιόλας μέρα φαίνεται πως θα πάει κουβά. Και τι κάνει η αθεόφοβη; Καβαλά ένα άλογο και τον παρατά στην μοίρα του! Τίμια…

Ποιος θα την σκότωνε: Ο Σερ Ντάβος για να υπάρξει εξιλέωση! Ο πιο πιστός ακόλουθος του Στάνις που πάντα τον συμβούλευε με γνώμονα το καλό του, που πρόσεχε την κόρη και τη γυναίκα του. Ο Ντάβος Σήγουρθ είχε πάρει εδώ και καιρό χαμπάρι τι κουμάσι είναι η Μελισάντρε, αλλά ο Στάνις δεν έδινε σημασία. Δεν έχεις ακούσει το «Bros before hoes» ρε Στάνις;

Πώς θα την σκότωνε: Με μία γερή σπρωξιά ενώ βρίσκονται πάνω στο τοίχος; Να την τάιζε στον λύκο του Τζον Σνόου; Να την έκαιγε για προσάναμμα μίας και «Winter is coming»; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βλέπαμε μαχαιρώματα. Το μίσος είναι τόσο, που αν δεν την σκότωνε με κάποιο από τους παραπάνω τρόπους, θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια. Όπως πήγε να κάνει κάποτε ο Στάνις. Justice has been served.

Βαγγέλης Γιαννόπουλος

Ποιον θα σκότωνα: Τη Σάνσα Σταρκ Μπαράθεον Λάνιστερ Μπόλτον. Ή αλλιώς, τη χήρα διαχειρίστρια της πολυκατοικίας. Ή αλλιώς τη «δείχνω καλή με όλους και όλοι με συμπαθούν και με λυπούνται που ‘μαι ορφανή».

Γιατί θα την σκότωνα: Γιατί η Σάνσα, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Game of Thrones είναι σαν καλεσμένη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Επιτέλους Μαζί: «που να σας πω κύριε Ανδρέα μου πώς μου τα έφερε η ζωή εμένα». ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ; Και άλλοι έχασαν τον πατέρα τους κάτω από τραγικές συνθήκες αλλά προχώρησαν μπροστά στην ζωή τους (καλά δεν τα λέω Τύριον;). Επίσης Σάνσα, ζεις με μια εποχή κάτι σαν Μεσαίωνα, με καθημερινά σκηνικά του τύπου «ένα γομάρι λιώνει με τα ίδια του τα χέρια το κεφάλι κάποιου και γύρω κόσμος επευφημεί και ζητωκραυγάζει». Άρα δεν είσαι η Χάιντι, το κορίτσι των Άλπεων, που η μόνη της ανησυχία είναι μην την πιάσει αλλεργική ρινίτιδα από τη γύρη κάθε άνοιξη! Πρέπει να καταλάβεις σε ποια εποχή ζεις και να προσαρμοστείς για να επιβιώσεις.

Επίσης Σάνσα, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, μπαίνεις Google, πατάς «King's Landing -Winterfell -> διαδρομή χωρίς διόδια» και εξαφανίζεσαι. Και απλά αφιερώνεις την ζωή σου στο να πάρεις την εκδίκησή σου. Όπως έκανε η Άρια.

Η Σάνσα για να σου δώσω να καταλάβεις, είναι η κλασική περίπτωση γυναίκας που θα σου πρήξει τα συκώτια να πάτε Βέρτη το Σαββατόβραδο γιατί όλο-κλεισμένη-μέσα-με-έχεις, και σε όλη τη διαδρομή θα σου γκρινιάζει ότι έχει κίνηση και γιατί τελικά βγήκατε από το σπίτι και δεν καθόσασταν σπίτι να δείτε Μπράβο Ρούλα που θα έχει καλεσμένο τον Γιώργο Λεμπέση. Και παράλληλα θα ανεβάζει και selfies με λυπημένο duckface στο Instagram.

Ποιος θα την σκότωνε: Η Άρια! Ναι η μικρή γκαβομαρία του Game Of Thrones θα ξηγιόταν έτσι στην ξινέγκο αδερφή της, γιατί ενώ εκείνη έχει περάσει τα πάνδεινα 5 σεζόν από τότε που το έσκασε από το King's Landing, το κακό την αδερφή της την βρήκε στον 5ο κύκλο. Και το χειρότερο; ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.

Πώς θα την σκότωνε: «Valar Μorghulis» μάστορα! Μάλιστα, η Άρια θα είχε πάρει την απόφαση μόλις είδε το κεφάλι του πατέρα της να κυλάει και την αδερφή της αντί να ουρλιάζει από πόνο, να κάνει σαν να βλέπει τον Τζόνι Ντεπ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

Βασίλης Τσίγκας

Ποιον θα σκότωνα: Την Μπριέν την Ταρθ ή τέρας ή τον χωρίς-λόγο-ύπαρξης χαρακτήρα του Game of Thrones.

Γιατί θα την σκότωνα: Γιατί όχι; Όχι, πείτε μου, για ποιο λόγο υπάρχει αυτός ο χαρακτήρας; Τι επιδιώκει; Τι κάνει; Περιπλανιέται στα λιβάδια του Γουέστερος και μας λέει ιστορίες, από τότε που όλοι την κορόιδευαν σε έναν χορό που είχε διοργανώσει ο πατέρας της. Δεν μας νοιάζει, μάνα μου. Είσαι Κ-Ο-Υ-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η. Είχε λίγο πλάκα εκεί στην αρχή με τον Ρένλι που τον έφαγε ο καπνός-έχω-δει-LOSΤ-Στάνις, αλλά μετά… Πολλή κούραση ρε παιδάκι μου!

Βρήκε την Κάτλιν, της υποσχέθηκε να βρει τις κόρες της. Γιατί; Γιατί έτσι, γιατί ακολουθεί τον κώδικα των ιπποτών. Προσέξτε, στο Γουέστερος όλα αυτά, που ο ένας ιππότης έχει σφάξει το βασιλιά του, ο άλλος βασανίζει και βιάζει παιδάκια, ο τρίτος ανοίγει κεφάλια για χαβαλέ και ο τέταρτος καίει την μούρη του αδερφού του στη φωτιά. Μιλάμε, για φοβερά πράγματα!

Και σε όλο αυτό το πανηγύρι, έρχεται η Μπριέν και καλά ως ο αγνός ιππότης! Αγνός όσο δεν πάει βέβαια, γιατί από σεξ… Και σκοτώνει (μάλλον…) και τον Στάνις. Γιατί «κούκλα μου» (τρόπος που λέγειν αυτό); Γιατί τον Στάνις; Επειδή έφαγε τον Ρένλι; Who cares? Για να μην σχολιάσω τη σκηνή με το κερί και τη Σάνσα και το κάστρο. Ούτε ο Μελ Γκίμπσον, όταν τραβάει το πράσινο καλώδιο με 0,0002 δευτερόλεπτα να έχουν μείνει για να σκάσει η βόμβα.

Ποιος θα την σκότωνε: Όποιος να ‘ναι! Ας βρεθεί ένας χριστιανός να τη σκοτώσει να τελειώνουμε! Ιδανικό σενάριο να σκάσει ο θεούλης ο Χάουντ με κάποιο τρόπο και να της καρφώσει το ξίφος πισώπλατα. Ναι, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο Χάουντ είναι ο ιδανικότερος! Κι ας έχει πεθάνει (μάλλον…).

Πώς θα την σκότωνε: Καβαλάει έτσι άσκοπα ως συνήθως το άλογό της η Μπριέν, κάπου πάει, καθόλου δεν μας ενδιαφέρει και σκάει με Wild Thing να ακούγεται από πίσω ένας ζόμπι Χάουντ. Ή με «Who let the dogs out», κι αυτό το τραγούδι μ’ αρέσει! Και απλά τη σκοτώνει. Έτσι όμορφα. Ένα λεπτό η σκηνή και δέκα λεπτά τα πανηγύρια μετά.

Και μην ξεχνάτε ότι το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones θα το παρακολουθήσουμε και φέτος σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 24 Απριλίου στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Και αν δε θέλετε να ξενυχτήσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να τη δείτε όποτε εσείς θέλετε.