Ελληνικές ιστορίες επιτυχίας στον καιρό της κρίσης

Ελληνικές ιστορίες επιτυχίας στον καιρό της κρίσης

Έξι ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από την κρίση και την ανεργία παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Greek Crisis – Success Stories».

Ελληνικές ιστορίες επιτυχίας στον καιρό της κρίσης

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί για πρώτη φορά σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνουν τη Δευτέρα 25 Απριλίου στη Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων οι παραγωγοί Greek Liberties Monitor και το Friedrich Naumann Foundation for Freedom.

Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να αναδείξει μια άλλη πλευρά της ελληνικής επιχειρηματικότητας από αυτή που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό θα προβληθούν εταιρείες όπως: GAEA, EZA, ΕΨΑ, Taxibeat, Incelligent και Kyon Dog Foods.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκου Μπόλαρη, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, του ιδρυτή του Openfund Αρίστου Δοξιάδη και του partner της KPMG Christian Thomas.

Το insider.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Κτίριο Δεξάμενες Καθαρισμού της Τεχνόπολις. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση. Είσοδος Ελεύθερη.

Πηγή insider.gr

Best of internet