Τοp 10: Οι πιο ωραίες γυναίκες στο GoΤ και πώς να τις προσεγγίσεις (pics)

Βασίλης Τσίγκας
Τοp 10: Οι πιο ωραίες γυναίκες στο GoΤ και πώς να τις προσεγγίσεις (pics)
Είναι πολλές. Πάρα πολλές. Εμείς ξεχωρίσαμε τις δέκα πιο όμορφες και προσφέρουμε συμβουλές για να καταφέρετε να τις προσεγγίσετε αν τις πετύχετε σε κάποιο… καπηλειό του Westeros ή του Essos.

Αχ, το Game of Thrones...

Η σειρά των ονείρων του κάθε άντρα, που μπορείτε να δείτε αποκλειστικά στη NOVA, σε ταυτόχρονη μετάδοση με τις ΗΠΑ.

Βία, σεξ, ίντριγκα, πόλεμος, δράκοι, ζόμπι, τι άλλο να ζητήσουμε πια; Και γυναίκες! Πολύ ωραίες γυναίκες.

Πώς να επιλέξεις μόνο δέκα; Εμείς προσπαθήσαμε, βρήκαμε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο και σας προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές για να τις ρίξετε.

Στη λίστα υπάρχουν και κυρίες που δυστυχώς μας άφησαν νωρίς.

Όπως ξέρετε, άλλωστε, ο George R.R. Martin δεν… συγχωρεί τίποτα. Εμείς, όμως, δεν τις ξεχνάμε. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε;

10) Ταλίσα

Η Ταλίσα ήταν (καταραμένοι Μπόλτον) κλασική περίπτωση γυναίκας που σκέφτεται το συνάνθρωπό της. Ήταν πονόψυχη και με μεγάλη καρδιά, οπότε είναι σίγουρο πως θα ήταν μέλος και σε κάποια οργάνωση τύπου WWF ή Greenpeace του κόσμου αυτού. Ίσως μίας οργάνωσης για την προστασία των δράκων. Οπότε, θα έπρεπε να δείξουμε ανάλογες ανησυχίες! Και να μην θέλαμε, το άξιζε η κοπέλα.

Πώς θα της την πέφταμε:
Εδώ ήθελε φουλ ρομαντικές κινήσεις. ΟΚ, ο κόσμος του Game of Thrones δεν φημίζεται για την ευαισθησία του, αλλά αν θέλαμε την Ταλίσα, έπρεπε να διανύσουμε το extra mile. Λουλούδια σίγουρα, κέρασμα πρώτο ραντεβού οπωσδήποτε και αν καθόταν και μια ηρωική πράξη στην πορεία (να βοηθήσουμε π.χ. μια γιαγιά να διασχίσει τον καρόδρομο) ακόμα καλύτερα!

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Αν και προερχόταν από εύπορη οικογένεια, η Ταλίσα δεν ενδιαφερόταν για πλούτη και φανφάρες. Ένα απλό καπηλειό με όμορφη θέα, θα αρκούσε! Επειδή όμως το έλεγε η καρδούλα της, μπορεί να χρειαζόταν και κάτι πιο δυναμικό, ίσως η συμμετοχή σε κάποια ακτιβιστική κίνηση για τη διάσωση των λύκων!

9) Τιεν

Η Τιεν Σαντ είναι άγριο κορίτσι! Και η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με την ίδια. Οπότε, καταλαβαίνουμε πολύ γρήγορα ότι η αυτοπεποίθησή της είναι πολύ ψηλά και ακριβώς εκεί πρέπει να χτυπήσουμε!

Πώς θα της την πέφταμε:
Κλασική περίπτωση γραμματόσημου: όσο περισσότερο τη φτύνεις, τόσο περισσότερο κολλάει. Η κοπέλα είναι player, πρέπει να της σπάσεις γρήγορα τον τσαμπουκά, αλλιώς θα γίνεις το παιχνιδάκι της πριν το καταλάβεις. Και δεν είναι να παίζεις με κορίτσια που ξέρουν τον δρόμο τους γύρω από σπαθιά, μαστίγια και δηλητήρια!

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Δύσκολη περίπτωση. Η Τιεν γουστάρει άγρια πράγματα και βία! Ίσως σε ένα τουρνουά ξύλου, μια κονταρομαχία, σε μια αρένα μονομάχων. Κάπου πάντως που θα έχει κι άλλα όμορφα κορίτσια τριγύρω. Είπαμε, πρέπει να την κάνουμε να τρέχει, δεν γίνεται αλλιώς.

8) Μιράντα

Εδώ τα πράγματα ήταν (δυστυχώς, την χάσαμε κι αυτήν…) ακόμα πιο περίεργα (έχει και χειρότερα βέβαια, έχει προνοήσει ο Martin). Η Μιράντα είχε θέματα. Πολλά! Και βίτσια! Ακόμα περισσότερα... Αλλά είχε μεγαλώσει κοντά στον Μπόλτον Jr, οπότε τι περιμένεις;

Πώς θα της την πέφταμε:
Φίλε, εδώ τα πράγματα χρειάζονταν BDSM. Δεν γινόταν διαφορετικά, η Μιράντα γούσταρε πόνο, Και δυστυχώς για εσένα, γούσταρε και να μοιράζει πόνο (εκτός και αν σ’ αρέσει, οπότε πάμε πάσο, δεν είμαστε εμείς για σας κρίνουμε...). Μέσα, λοιπόν, μαστίγια, χειροπέδες και πολύ πιο περίεργα πράγματα.

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Σ’ ένα φεστιβάλ BDSM του Westeros, ίσως; Αν και μπορεί να την έψηνε να πάει και σε μια δημόσια εκτέλεση. Ακόμα ακόμα και σε έναν λόφο, όπου από κάτω θα σφάζονταν παλικάρια για τον νέο βασιλιά!

7) Σέρσεϊ

Θυμάστε τα χειρότερα που λέγαμε; Ε, ήρθαν! Η Σέρσεϊ έχει πολύ συγκεκριμένα γούστα στους άντρες. Συγκεκριμένα, έχει ένα θεματάκι με τα επίθετα. Λέγεσαι Λάνιστερ; Μπίνγκο, την έκανες την τύχη σου! Λέγεσαι οτιδήποτε άλλο; Τελείωσες!

Πώς θα της την πέφταμε:
Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι είσαι Λάνιστερ. Έστω και ο τρίτος ξάδερφος του μπατζανάκη του θείου του Τάιγουιν. Επίσης, πρέπει να είσαι και σχετικά εμφανίσιμος. Αν πληροίς αυτές τις προϋποθέσεις, τότε αρκεί να βρεθείς στον κύκλο της. Πρόσφερέ της λίγο κρασί, τόνισε ότι είσαι Λάνιστερ και άσ' τη να κάνει όλες τις κινήσεις. Εσύ, απλά ακολούθα και κάν' της όλα τα χατίρια!

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Η Σέρσεϊ είναι Βασίλισσα. Δεν έχει τσιγκουνιές εδώ. Πρέπει να ξοδέψεις! Δείπνο με τα καλύτερα κρασιά, υπηρέτες τριγύρω και πολλή χλιδή. Αν το σπίτι σου καλύπτει τις προϋποθέσεις, τότε εκεί. Αν όχι, ψάξε το καλύτερο εστιατόριο στο King’s Landing!

6) Ύγκριτ

Άγριο θηλυκό. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η φλογερή κοκκινομάλλα του Βορρά είχε μάθει στις κακουχίες, στα δύσκολα, στα λίγα. Μεγάλωσε μέσα στη μισανθρωπιά, στη βία κι έπρεπε να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της. Τον δρόμο εδώ τον έδειξε ο Γιάννης ο Χιονιάς!

Πώς θα της την πέφταμε:
Πρώτα, θα έπρεπε να κερδίσουμε το σεβασμό της. Θα της δείχναμε ότι υπάρχει και κάτι καλύτερο εκεί έξω, που συμπεριφέρεται με όμορφο τρόπο! Ότι δεν είναι ένα κομμάτι κρέας, αλλά ένας άνθρωπος που αξίζει κάτι καλύτερο.

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Κάπου ζεστά και cosy. Με λίγη φωτιά και ησυχία. Ακόμα και μια σπηλιά θα ήταν ιδανική, άλλωστε δεν είχε και τίποτα καλύτερο πέρα από το Τείχος. Το ιδανικό ραντεβού θα συμπεριλάμβανε κυνήγι βουβαλιών στην αρχή και… αργό ψήσιμο στη συνέχεια.

5) Μισάντεϊ

Η πιστή ακόλουθος της Ντενέρις, που ξεπέρασε το στάτους της υπηρέτριας. Η Μισάντεϊ είναι δυναμική, πιστή και σοφή, μέσα στη νεότητά της. Θυμίζει λίγο Ζοσέ Μουρίνιο στην εξέλιξή της: από μεταφράστρια της Καλίσι, πλέον έχει αναλάβει ρόλο βοηθού προπονητή και με την έλλειψη της Ντενέρις στην καινούργια σεζόν, ποιος ξέρει;

Πώς θα της την πέφταμε:
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μισάντεϊ ήταν δούλα. Έχει περάσει πολύ άσχημη παιδική ηλικία και της έχει λείψει η τρυφερότητα και η αγάπη. Εδώ θέλει προσεκτικές κινήσεις, καθώς είναι λογικό να έχει πολλά θέματα εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους. Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι σωστός, ότι θα της συμπεριφερθείς με αγάπη και συμπόνοια. Στην πρώτη στραβή, σε έχει παρατήσει χωρίς να το καταλάβεις.

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Χρειάζεται όλο το πακέτο. Ρομαντικό δείπνο, κεριά, μουσική και φροντίδα. Ένα όμορφο μικρό εστιατόριο, ένα μικρό δώρο, εξαιρετικό sweet talk και… Προδέρμ. Δεν γίνεται αλλιώς!

4) Μελισάντρα

Η γυναίκα είναι λίγο... αλλού. Το καλό είναι ότι είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να υπηρετήσει τον Θεό του Φωτός. Η Μελισάντρα έχει αποστολή και η καλύτερη επιλογή σου είναι να την κάνεις να πιστέψει ότι σε χρειάζεται! Ακόμα και αν είσαι παντελώς άχρηστος, δεν έχει σημασία.

Πώς θα της την πέφταμε:
Πρέπει να είσαι ο σημαντικότερος άνθρωπος της ιστορίας. Ακόμα και αν προφανώς δεν είσαι.... Θέλει ποζεριά και καγκουριά, όλο το στυλ. Είσαι ο εκλεκτός, αυτός που θα σώσει την ανθρωπότητα. Αν μπεις στο μάτι της, δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα άλλο. Θα έρθει αυτή από μόνη της!

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Δεν είναι ακριβώς πρώτο ραντεβού. Θέλει βοήθεια από τους φίλους σου. Σκηνοθετείς ένα περιστατικό, όπου θα σκάσεις μύτη και θα σώσεις την ημέρα! Βεβαιώνεσαι ότι θα είναι εκεί να σε δει, θα κάνεις όλες τις κλαρινογαμπρικές κινήσεις που ξέρεις και μετά περιμένεις να «φορτώσεις»…

3) Σάνσα

Ξεκίνησε με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, αλλά έχει προσγειωθεί πολύ άσχημα στην πραγματικότητα. Πάρα πολύ άσχημα! Κάθε σεζόν που περνάει, η κατάστασή της χειροτερεύει. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και κάτι μας λέει ότι θα τα καταφέρει.

Πώς θα της την πέφταμε:
Με όλα όσα έχει περάσει, η Σάνσα θέλει βοήθεια. Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της και να τη βοηθήσουμε να πάρει εκδίκηση από όσους την έχουν πειράξει. Και είναι πολλοί, πανάθεμά τους!

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, η Σάνσα θέλει φροντίδα. Οπότε κάπου ήσυχα, όπου θα νιώθει προστατευμένη. Περισσότερο από την τοποθεσία, είναι οι συνθήκες που παίζουν ρόλο. Αν μάλιστα, έχεις μακριά μαλλιά, γένια και φέρνεις λίγο στον Νεντ τον Σταρκ, ίσως είσαι η πατρική φιγούρα που τόσο έχει ανάγκη...

2) Μάρτζερι

Μία ακόμα Βασίλισσα (έχουμε και πολλές)! Η Μάρτζερι είναι πανέμορφη και δεν… χαραμίζεται για τους ταπεινούς και τους φτωχούς. Η κοπέλα θέλει μεγαλεία. Θέλει λεφτά, δύναμη, εξοχικό στη Βολάντις και παλάτι στο King’s Landing και βόλτα με «κότερα»!

Πώς θα της την πέφταμε:
Χρειάζεσαι το καλύτερο άλογο του Westeros, την πιο αστραφτερή πανοπλία, προσωπική φρουρά 20 μισθοφόρων και λεφτά. Πολλά λεφτά! Και εδώ ξοδεύουμε παιδιά! Η κοπέλα θέλει τα καλύτερα και ξέρει πώς να τα πάρει. Αν δεν τα προσφέρουμε εμείς, θα βρει άλλον με μία κίνηση των… γοφών της!

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Στην μεγαλύτερη χλίδα του Westeros. Κρουαζιέρα στο Ντορν, διαμονή στο πεντάστερο με τους κρεμαστούς κήπους και τα πιο ακριβά δώρα που μπορούμε να βρούμε. Είπαμε, στην κατηγορία της θέλει πολύ χρήμα. Έχει αυτό το «στραβό χαμόγελο» όμως, που σε κάνει να λες «χαλάλι σου, κούκλα μου».

1) Ντενέρις

Η κοπέλα είναι επαναστάτρια! Θέλει να γκρεμίσει το παλιό σύστημα και να φτιάξει το δικό της, που σίγουρα θα είναι καλύτερο. Θέλει να ανέβει στην εξουσία πάση θυσία. Βέβαια, στην πορεία δεν της έχουν βγει αυτά που θέλει να κάνει, αναγκάστηκε σε πολλές κωλοτούμπες και… κάτι μας θυμίζει, κάτι -ελληνικό- μας θυμίζει όλο αυτό.

Πώς θα της την πέφταμε:
Με κουβέντες για τη σοσιαλιστική κοινωνία του μέλλοντος, για την πτώση του καπιταλιστικού τέρατος που τρώει τους ανθρώπους, με υπερ-αναλύσεις πολιτικών φιλοσόφων του παρελθόντος. Η Ντενέρις γουστάρει μπλα-μπλα. Αν μέσα σε όλες αυτές τις συζητήσεις, ξέρεις να κινηθείς ύπουλα και να την φτιάξεις, παρουσιάζοντάς την ως την καλύτερη για την… πρωθυπουργική θέση, την έχεις στο τσεπάκι σου!

Πού θα βγαίναμε πρώτο ραντεβού:
Σε κάποιο φεστιβάλ νεολαίας αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων. Ξεκάθαρα πράγματα! Απλώς να χαρείς τα νιάτα σου, μη μιμηθείς -κι εσύ- τον τρόπο ομιλία του Ανδρέα! By the way, τι γλεντζές θα ήταν ο Ανδρέας στο Westeros...

Και μην ξεχνάτε ότι το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones θα το παρακολουθήσουμε και φέτος σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 24 Απριλίου στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Και αν δε θέλετε να ξενυχτήσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να τη δείτε όποτε εσείς θέλετε.