Η Apple διέθεσε νέο update του iPhone για να κατευνάσει τις αντιδράσεις

Gazzetta team
Η Apple διέθεσε νέο update του iPhone για να κατευνάσει τις αντιδράσεις
Μετά από τον θόρυβο που είχε προκληθεί από διάφορα προβλήματα, η Apple διαθέτει το iOS 9.3.1 για τη διόρθωσή τους.

Με την αναβάθμιση στη νέα έκδοση του mobile λειτουργικού της Apple, πολλοί ήταν εκείνοι οι κάτοχοι iPhones που είχαν διαμαρτυρηθεί ότι δημιουργούνταν προβλήματα λειτουργίας μετά από το tapping πάνω σε διάφορα links. Με το iOS 9.3.1, η Apple υπόσχεται ότι όλα αυτά τα προβλήματα λύνονται και καταπολεμούνται με επιτυχία όλα τα bugs.

To iOS 9.3 είχε ξεκινήσει να διατίθεται στο κοινό από τις 21 Μαρτίου και έπειτα, αλλά αυτό δεν έγινε ομαλά, καθώς προέκυψαν διάφορα σφάλματα λειτουργίας που προκλήθηκαν από την αναβάθμιση του λειτουργικού. Το iOS 9.3.1 είναι πλέον διαθέσιμο για iPhones, iPod Touch και iPads σε όλο τον κόσμο με σκοπό να διορθωθεί αρχικά το πρόβλημα με τα links στον Safari.

Το update αυτό σε iOS 9.3.1 δεν περιλαμβάνει τίποτε άλλο πέρα από τη διόρθωση των σφαλμάτων στα links του Safari, επομένως δεν περιλαμβάνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό ή μία διαφορετική λειτουργία από όσες είχε δώσει στο κοινό εξαρχής η Apple με το λανσάρισμα του iOS 9.3. Σύμφωνα με το TechCrunch, το πρόβλημα αφορούσε στα Universal Links που είχε παρουσιάσει η Apple και επέτρεπε στους app developers να κατοχυρώνουν domain names για να ανοίγουν web links απευθείας από μία εφαρμογή.

Πηγή: pestaola.gr