Τα ρομπότ που φτιάχνουν πίτσες και οι καλύτερες πρωταπριλιάτικες φάρσες που έγιναν σήμερα! (pics & vids)

Gazzetta team
Τα ρομπότ που φτιάχνουν πίτσες και οι καλύτερες πρωταπριλιάτικες φάρσες που έγιναν σήμερα! (pics & vids)
Αγνώριστο το Big Ben, στάση «Απεριτίφ» στο μετρό του Παρισιού ενώ στο Πεκίνο οι φάρσες δεν συνάδουν με τα σοσιαλιστικά ιδεώδη!

Το ψέμα έχει σήμερα την τιμητική του στον κόσμο. Στο διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν πολλές καλοπροαίρετες φάρσες και αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες. Η μόνη χώρα στον κόσμο που ανακοίνωσε «δια στόματος» του επίσημου ειδησεογραφικού πρακτορείου ότι η Πρωταπριλιά δεν της ταιριάζει είναι η Κίνα. Σύμφωνα με το Ξινχούα ανακοίνωσε ότι οι φάρσες δεν συνάδουν με τις σοσιαλιστικές αξίες του Κόμματος.

Η ώρα στο Big Ben του Λονδίνου βρήκε χορηγό

Μια καινοτόμα εφαρμογή για τις αμήχανες στιγμές στην τουαλέτα, όταν η σύντροφος κοιμάται δίπλα και μπορεί να ακούει

Η «μοναχική» τηγανιτά πατάτα του Burger King

H Virgin του Ρίτσαρντ Μπράνσον με νέο λογότυπο

Ρομποτική πίτσα στα Domino's, το Domimaker

Ξενοδοχείο το «Μάτι του Λονδίνου». Το London Eye πιο ξεκούραστο.

image

Η πιο πρωτοποριακή παραγγελία φαγητού είναι αυτή: Deliveroo με τηλεπάθεια

image

Τένις στο παρκέ. «Χτύπα ξύλο» στο Αυστραλιανό Όπεν το 2017


Επόμενη στάση «Απεριτίφ». Η εταιρεία του μετρό στο Παρίσι μετονόμασε μερικούς σταθμούς. Ο σταθμός Οπερά έγινε Απεριτίφ και ο Crimée (Κριμαία) άλλαξε σε Châtiment (Έγκλημα και Τιμωρία) προς τιμήν του Ντοστογιέφσκι.

image
Οι βρετανικές εφημερίδες ασχολήθηκαν με το Brexit.Ο Guardian αποκάλυψε ότι σύσσωμη η οικογένεια της αγγλικής μοναρχίας πήρε θέση υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ. Η Daily Express έγραψε ότι τα «ευρωαφεντικά ζήτησαν να μπουν τα αστέρια της σημαίας της ΕΕ στην περήφανη σημαία της Βρετανίας». Η Telegraph «αποκαλυπτική» έγραψε ότι αν η Βρετανία βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκλειστεί και από τη διοργάνωση του Euro του 2016.

image

Σοκ! Η καγκελαρία της Γερμανίας έχει χιούμορ. Η γερμανική καγκελαρία ανακοίνωσε επισήμως ότι το ράγκμπι ανακηρύσσεται εθνικό σπορ των Γερμανών.

Και το τρενάκι των σκύλων

image

Πηγή: athensvoice.gr