«Αδειάζει» και ο Παππάς τον Μάρδα

Gazzetta team
«Αδειάζει» και ο Παππάς τον Μάρδα
«Αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων», λέει ο Νίκος Παππάς.

Μετά τον αναπληρωτή υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα και ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς «αδειάζει» τον Δημήτρη Μάρδα για τις δηλώσεις του αναφορικά με τις δυνατότητες επενδύσεων που μπορούν να αναζητηθούν σε πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, είπε ότι «αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων».

Ερωτηθείς για το θέμα Μουζάλα άφησε να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στη θέση του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η κυβερνητική πορεία είναι συμπαγής και αδιατάρακτη και τονίζοντας πως θα διαψευστούν για άλλη μια φορά όσοι λένε για κυβερνητική κρίση.

Αναφερόμενος τέλος στην αυριανή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη σημείωσε ότι «Δεν μπορεί να απειλείται η κυβερνητική εκπρόσωπος από τον εκπρόσωπο της ΝΔ με μηνύσεις και αγωγές όταν ασκεί πολιτική κριτική για το θέμα των εκβιαστών δημοσιογράφων» και κάλεσε εκ νέου τον κ. Μητσοτάκη να εξηγήσει γιατί η ΝΔ «σιωπά εκκωφαντικά» και δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Πηγή: thetoc.gr