«Η κυβέρνηση αντί να αναβαθμίσει τη Δημόσια εκπαίδευση υποβαθμίζει την ιδιωτική»

Gazzetta team
«Η κυβέρνηση αντί να αναβαθμίσει τη Δημόσια εκπαίδευση υποβαθμίζει την ιδιωτική»
Επίθεση στην κυβέρνηση για τις παρεμβάσεις της στο χώρο της εκπαίδευσης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο την ιδιωτική εκπαίδευση την οποία επιχειρεί να υποβαθμίσει:

Κάνει λόγο για προσχηματικό διάλογο για την παιδεία, και τονίζει ότι όσο πιο χαμηλά οδηγείται η δημόσια παιδεία τόσο πιο πολύ υποβαθμίζει η κυβέρνηση και την ιδιωτική εκπαίδευση. Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις επικείμενες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στο χώρο της Εκπαίδευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση που θεωρεί την αριστεία ρετσινιά, διεξάγει προσχηματικό διάλογο για την Δημόσια Παιδεία την οποία συνεχώς υποβαθμίζει.

Στο στόχαστρο μπαίνει και η Ιδιωτική Εκπαίδευση καθώς στο βωμό της “ισότητας” όσο χαμηλότερα οδηγείται η Δημόσια Παιδεία τόσο πρέπει να “κονταίνει” η Ιδιωτική. Καθώς φαίνεται, επίκειται νομοθετική παρέμβαση προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιδίωξη του εξισωτισμού προς τα κάτω.

Η Νέα Δημοκρατία θα αντισταθεί με κάθε τρόπο στη συνολική υποβάθμιση της Παιδείας μας από την ιδεοληπτική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.


Πηγή: iefimerida.gr