«Η Μίνα φορούσε ζώνη και το τζιπ του Παντελίδη είχε αυξημένη ταχύτητα»

Gazzetta team
«Η Μίνα φορούσε ζώνη και το τζιπ του Παντελίδη είχε αυξημένη ταχύτητα»
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αρναούτη, η ζώνη ασφαλείας που φορούσε η 30χρονη είχε σαν αποτέλεσμα, παρά τη σοβαρή κατάσταση και τον κίνδυνο που διατρέχει η υγεία της, να μην τραυματιστεί στο κεφάλι.

Σε μάντρα, στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, εκεί όπου φυλάσσεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, μετέβη, σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, κ. Γιάννης Κωλέττης. Παρουσία αστυνομικών, δύο τεχνικοί σύμβουλοι μαζί με τον δικηγόρο της Μίνας Αρναούτη, έλεγξαν το τζιπ που οδηγούσε ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Η σημερινή έρευνα γίνεται μία μέρα μετά τον έλεγχο του αυτοκινήτου από την κατασκευάστρια εταιρεία και τον πραγματογνώμονα Χρήστο Δέδε, της οικογένειας Παντελίδη. Εν τω μεταξύ ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι από την πλευρά τους δεν υπάρχουν αλλαγές ως προς το αρχικό πόρισμα σχετικά με τα στοιχεία που αφορούν την ταχύτητα και τη θέση της Μίνας Αρναούτη.

«Το τζιπ του Παντελή Παντελίδη έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα. Αυτό είναι το πόρισμα έπειτα από την εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποίησαν δύο τεχνικοί σύμβουλοι για λογαριασμό της οικογένειας Αρναούτη. Επίσης, η Μυρσίνη καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και φορούσε ζώνη ασφαλείας».

Η ζώνη ασφαλείας που φορούσε η 30χρονη κοπέλα είχε σαν αποτέλεσμα, παρά τη σοβαρή κατάσταση και τον κίνδυνο που διατρέχει η υγεία της, να μην τραυματιστεί στο κεφάλι δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η Μίνα Αρναούτη, είναι ακόμη σε καταστολή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί, στην προσπάθεια τους να αποκαταστήσουν πλήρως την υγεία της, την ξυπνούν κάποιες φορές μέσα στη μέρα προκειμένου να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός της αλλά και πώς αντιλαμβάνεται η ίδια το περιβάλλον.

Σε προγενέστερο δημοσίευμα είχαμε αναφέρει ότι η Μίνα, από την πρώτη φορά που άνοιξε τα μάτια της, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αναγνώρισε τη μητέρα της αλλά και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Παρόλα αυτά η κατάσταση της είναι ακόμη σοβαρή, ενώ ο χρόνος μετά τη βοήθεια των γιατρών μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της.

Πηγή: protothema.gr