Οι 8 διάσημοι που θα φύγουν από τις ΗΠΑ αν κερδίσει ο Τραμπ

Gazzetta team
Οι 8 διάσημοι που θα φύγουν από τις ΗΠΑ αν κερδίσει ο Τραμπ
Οκτώ διάσημοι Αμερικανοί, τρομοκρατημένοι από το ενδεχόμενο αν εκλεγεί πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνουν ότι θα εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Δείτε ποιοι είναι.

Λίγοι υποψήφιοι στην αμερικανική ιστορία έχουν αγαπηθεί και μισηθεί τόσο πολύ όσο ο Ντόναλντ Τραμπ και καθώς ο επιχειρηματίας με τις ακραίες απόψεις κερδίζει τη μια πολιτεία μετά την άλλη στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, πολλοί έχουν τρομοκρατηθεί για το μέλλον της χώρας και σκέπτονται να φύγουν στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους και οκτώ διάσημοι αμερικανοί. Ας δούμε ποιοι είναι και τι έχουν δηλώσει:

Miley Cyrus

«Θεέ μου νομίζει ότι είναι ο εκλεκτός. Σοβαρά, αν αυτό το σκ... γίνει πρόεδρος εγώ θα φύγω. Το λέω και το εννοώ» έγραψε η 23χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια στο Instagram.

Whoopi Goldberg

«Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι η Αμερική. Δεν θέλω να γίνει η Αμερική. Ξέρετε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγω.» είπε η 60χρονη ηθοποιός

Samuel L. Jackson

«Αν αυτός ο μ...ς γίνει πρόεδρος, παίρνω τον κ.. και πάω στη Νότια Αφρική», έχει δηλώσει ο βραβευμένος ηθοποιός.

Raven Symone

«Αυτό που έχω να πω γι' αυτές τις εκλογές είναι ότι αν οποιοσδήποτε ρεπουμπλικάνος εκλεγεί, θα φύγω στον Καναδά με όλη την οικογένειά μου. Ηδη έχω αγοράσει το εισιτήριο μου.» έχει δηλώσει η 30χρονη ηθοποιός.

Cher

«Αν εκλεγεί αυτός, εγώ φεύγω για τον πλανήτη Δία».

Jon Stewart

Παρέα στη Cher σκέφτεται να κάνει ο διάσημος κωμικός και παρουσιαστής: «Σκέφτομαι να ανέβω σε έναν πύραυλο και να πάω σε άλλον πλανήτη. Αυτός ο πλανήτης που ζούμε έχει αποτρελαθεί».

Neve Campbell

Η ηθοποιός που που έγινε γνωστή από την ταινία τρόμου Scream δηλώνει τρομοκρατημένη από την πιθανότητα εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ: «Εχω τρομοκρατηθεί. Είναι τρομακτικό. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι μήπως θριαμβεύσει ο Τραμπ. Δεν μπορώ ακόμη αν το πιστέψω ότι εξακολουθεί αν είναι στην κούρσα. Θα γυρίσω πίσω στον Καναδά».

Randy Blythe

Ο 45χρονος στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος Lamb of God δηλώνει για τον Τραμπ: «Θα μπορούσε να είναι ένας κλόουν . Αν εκλεγεί πρόεδρος θα φύγω από την Αμερική μέχρι να πέσει».


Πηγή: thetoc.gr