Επεισόδιο με ξυλοδαρμό δημοσιογράφου από Χρυσαυγίτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Gazzetta team
Επεισόδιο με ξυλοδαρμό δημοσιογράφου από Χρυσαυγίτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Επεισόδιο με ξυλοδαρμό δημοσιογράφου σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ύστερα από «παρέμβαση» υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής και του επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή», Ηλία Παναγιώταρου για το προσφυγικό.

Η συνεδρίαση διεκόπη. Όλα ξεκίνησαν όταν στα θεωρεία των επισκεπτών είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 20 άτομα που άρχισαν να χειροκροτούν, την ώρα που ξεκίνησε την ομιλία του Ηλία Παναγιώταρου.

Στον ίδιο χώρο υπήρχαν και νεαρά άτομα, προσκείμενα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ανάμεσα στις δύο ομάδες εκδηλώνονταν κατά διαστήματα φραστικά μικροεπεισόδια. Όταν άρχισε η ομιλία Παναγιώταρου, οι νεαροί θέλησαν να φύγουν μαζί με περιφερειακούς συμβούλους και εμποδίστηκαν από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Παναγιώτατος άρχισε να φωνάζει και κατέφυγε σε ύβρεις εναντίον των συμβούλων του ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντάς τους «τραμπούκους», «μαχαιροβγάλτες» και «κότες».

Μέσα στο γενικότερο χαμό, δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» δέχθηκε επίθεση με γροθιές όταν προσπάθησε να σταματήσει τους υποστηρικτές της «Χρυσής Αυγής» που επιχείρησαν να αρπάξουν κινητό τηλέφωνο παριστάμενου, ο οποίος κατέγραφε σε βίντεο τα έκτροπα.

Πηγή: koolnews.gr