ΗΠΑ: 16χρονος πυροβόλησε την οικογένειά του επειδή τον... ξύπνησαν να πάει στο σχολείο

Gazzetta team
ΗΠΑ: 16χρονος πυροβόλησε την οικογένειά του επειδή τον... ξύπνησαν να πάει στο σχολείο
Ο έφηβος πυροβόλησε δύο φορές τη γιαγιά του, μία τη 12χρονη αδελφή του, μία την 6χρονη ανιψιά του και επιχείρησε να σκοτώσει τη μητέρα του.

Πάντα υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος που συντελείται ένα έγκλημα. Άλλοτε είναι οι οικονομικές διαφορές, άλλοτε ο πόλεμος μεταξύ συμμοριών, άλλοτε μία διαφωνία για οικονομικούς λόγους, κάποιες φορές το ερωτικό πάθος, ή λόγοι τιμής. Στην προκειμένου περίπτωση δεν ίσχυσε τίποτε από τα παραπάνω. Ο 16χρονος πρωταγωνιστής θέλησε να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένειά του διότι, στις 9 το πρωί, τον ξύπνησαν προκειμένου να πάει στο... σχολείο!

Η απίστευτη, όσο και αληθινή ιστορία, συνέβη στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ. Το πρωί της Τρίτης, η γιαγιά και η μητέρα του 16χρονου, πήγαν στο δωμάτιό του και τον ξύπνησαν διότι είχε αργήσει να πάει στο σχολείο. Η αντίδρασή του ήταν απρόβλεπτη. Ο νεαρός επιτέθηκε στη γιαγιά του Ερλάιν Χιλ και στη μητέρα του Σέριλ Γουίλιαμς, τις οποίες χτύπησε. Στη συνέχεια άρπαξε ένα πιστόλι, το οποίο δεν διευκρινίστηκε σε ποιον ανήκε και άρχισε να πυροβολεί εναντίον όσων έβρισκε μπροστά του.



Δύο σφαίρες πέτυχαν την 67χρονη γιαγιά του, μία χτύπησε τη 12χρονη αδελφή του και άλλη μία την 6χρονη ανηψιά του, κόρη της μεγαλύτερης αδελφής του. Ακολούθως επιτέθηκε στη 42χρονη μητέρα του, την οποία κυνήγησε στο σαλόνι και άρχισε να την πυροβολεί. Εκείνη κατάφερε να καλυφθεί και να γλιτώσει με λίγα τραύματα, πριν ο 16χρονος γιος της αποχωρήσει σε κατάσταση αμόκ από το σπίτι.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 16χρονο να περπατά κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής. Αφού τον αφόπλισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα. Ο 16χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες και συγκεκριμένα τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας και άσκηση βίας.

Οι τέσσερις γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται και όπως ανακοινώθηκε, διέφυγαν τον κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr