Λύθηκε το μυστήριο; Πληροφορίες ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους της Malaysia Airlines

Gazzetta team
Λύθηκε το μυστήριο; Πληροφορίες ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του εξαφανισμένου αεροσκάφους της Malaysia Airlines
Μετά από πολύμηνες έρευνες σε έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό, διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την Τετάρτη ότι ένα κομμάτι από το μοιραίο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών βρέθηκε στη Μοζαμβίκη και τις τελευταίες ώρες εξετάζεται από ερευνητές.

Πηγές που γνωρίζουν καλά την υπόθεση της πτήσης MH370 είπαν στο NBC News ότι οι πρώτες φωτογραφίες από το αντικείμενο που βρέθηκε υποδεικνύουν ότι είναι πολύ πιθανό να ανήκει στο αεροσκάφος με τους 239 επιβάτες, που χάθηκε στον Ινδικό Ωκεανό πριν από περίπου δύο χρόνια.

Το αντικείμενο βρέθηκε σε μια παραλία στο Κανάλι της Μοζαμβίκης, που βρίσκεται ανάμεσα στην δυτική Αφρική και την Μαδαγασκάρη, όχι σε ιδιαίτερα μακρινή απόσταση από το νησάκι Reunion, όπου τον περασμένο Ιούλιο είχαν εντοπιστεί συντρίμμια από αεροπλάνο και τα οποία φημολογούνταν ότι προέρχονταν από το Boeing 777.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο προέρχεται πιθανότατα από τα ουραία πτερύγια του αεροπλάνου και φέρει την ένδειξη «NO STEP». Το κομμάτι βρέθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από έναν Αμερικανό ο οποίος διατηρούσε ένα ιστολόγιο για την υπόθεση της εξαφάνισης της πτήσης MH370, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσης για το θέμα.

Πηγή: koolnews.gr