«Πάρτι» στο Twitter για τη... συνωμοσία της Google κατά της κυβέρνησης (pics)

Gazzetta team
«Πάρτι» στο Twitter για τη... συνωμοσία της Google κατά της κυβέρνησης (pics)
Χιλιάδες χρήστες «γλεντάνε» την απίστευτη θεωρία του left.gr, που έγινε viral με σπαρταριστές αναρτήσεις.

Το tweet «Όταν είπα στην γιαγιά μου ότι η Google θέλει να ρίξει τον Τσίπρα μου είπε να προσέχει η κοπέλα και να μην μπλέκει με παντρεμένους» είναι ένα μόνο από τα χιλιάδες που κατακλύζουν τις τελευταίες ώρες το Twitter, με αφορμή την περίφημη όσο και γραφική θεωρία περί συνωμοσίας της Google και του Πρώτο ΘΕΜΑτος, για να πέσει ο Αλέξης Τσίπρας!

Τα «σαΐνια» που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και οι φωστήρες της επικοινωνιακής πολιτικής στην κυβέρνηση... πληρώνουν τις τελευταίες ώρες τη νέα συνωμοσία που «αποκάλυψε» το left.gr. Σύμφωνα με αυτή, η πολυεθνική Google έχει φτιάξει έναν... σατανικό αλγόριθμο που επιλέγει τις ειδήσεις που προβάλλει, με βάση ποια πλήττει περισσότερο την κυβέρνηση.

Για τα «αστέρια» που σκέφτηκαν αυτή την απίθανη συνωμοσία του... σύμπαντος εναντίον τουΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι το Πρώτο Θέμα και το protothema.gr δεν θα μπορούσαν παρά να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των... κακών.

Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, αυτή η συνωμοσία δεν άργησε καθόλου να γίνει viral, με χαρακτηριστικές αναρτήσεις και ξεκαρδιστικά tweets, τα οποία εμπλουτίστηκαν και με φωτογραφίες όπως αυτή με τον Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται, έχοντας το μουστάκι του Ιωσήφ Στάλιν!

Ακολουθούν κάποια από τα πλέον απολαυστικά:

Πηγή: protothema.gr