Αγρότες έμειναν εκτός της συνάντησης με τον πρωθυπουργό

Αγρότες έμειναν εκτός της συνάντησης με τον πρωθυπουργό

Εκτός της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου έμειναν αγρότες που θέλησαν να συμμετάσχουν στη συζήτηση για το ασφαλιστικό και φορολογικό σχέδιο της κυβέρνησης. Όπως τους γνωστοποίησαν, δεν μπορούν να μπουν στη συνάντηση καθώς δεν είναι στη «λίστα» των προσκεκλημένων.

Αγρότες έμειναν εκτός της συνάντησης με τον πρωθυπουργό

Νωρίτερα, το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, Χρήστος Γκόντιας, είχε καταγγείλει πως «δεν γίνεται να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους μας να τους ορίζουν το Μέγαρο Μαξίμου και άλλες δυνάμεις του πρωτογενούς τομέα».

«Εμείς είμαστε έτοιμοι για τη συνάντηση. Εάν δεν δεχτούν την αντιπροσωπεία που όρισε η δύναμη των μπλόκων μας και εμμένουν στη θέση τους να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα μέλη που άλλοι, έξω από εμάς, όρισαν, τότε η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων δεν θα συμμετάσχει», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των αγροτών, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση συμμετέχουν, επίσης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και Μάρκος Μπόλαρης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και Αναστάσιος Πετρόπουλος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Επιπλέον, παρίστανται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, Σταύρος Αραχωβίτης.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Best of internet